Interieur video

Interieur video: Woonwinkelen in Hengelo

Zin in een dagje woonwinkelen? Bezoek dan Hengelo, bekijk alvast de interieur video met de woonwinkel van http://www.esteeo.nl/. Een winkel vol woonaccessoires. De eigenaren van Esteeo doen er alles aan om een bijzondere collectie te blijven hanteren. Zij reizen stad en land af om voor hun relaties altijd items aan te bieden die uniek zijn. Maar Hengelo heeft nog veel meer leuke woonwinkels. Wat dacht je van http://www.hetpakhuys.nl een winkel vol prachtige woonaccessoires voor het landelijk wonen. Mooie verlichting en een grote collectie krijtverf. Een winkel vol leuke sfeerhoekje waar je goed inspiratie kan opdoen.

En als je dan toch in Hengelo bent bezoek dan ook http://parelwonen.nl/ , http://www.haverkort-interieurs.nl/ , http://www.vanderdeen.com/ of http://www.myoso.nl/

Ben je moe geworden van het lopen bezoek dan een http://www.emmaseetcafe.nl Niet alleen een eetcafe maar ook een plaats waar ze de designklassiekers Phanton en Eames verkopen. Ook de vazen en kommen van Pols Potten vindt je in deze shop.  Daarbij verkoopt Emma ook oude reclameborden. Kan het nog beter heerlijk lunchen en tegelijk woonwinkelen!

Interieur Inspiratie geeft je tips en suggesties voor het inrichten van je woning of tuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.