Decoratietips voor Pasen

Decoratietips voor Pasen

Heb jij al bedacht hoe jouw paastafel er straks uitziet? Nee? Gelukkig hebben wij een video met wel zes tips om jouw huis er op z’n paasbest uit te laten zien. Van hele makkelijke ideetjes tot tips waar je iets meer tijd in kunt steken. Wees creatief en heb wat geduld, dat is eigenlijk eh…het hele eieren eten.

Video vol paasdecoratietips

Bekijk de video met decoratietips voor Pasen en bekijk de omschrijvingen van de decoratietips.

pasen-mooiwatplantendoen-1

Paasdecoratietip 1: Gras als eierdopje

Heel makkelijk en o zo vrolijk: gras als eierdopje. Het enige wat je nodig hebt is het plantje Eleocharis acicularis. Je zet er een neer bij ieder bord, eitje koken, eitje in grasje en klaar is je ei in de wei.

Paasdecoratietip 2: Bol op je bord

Klein beetje werk, groots effect. Gebruik zachtgekleurde theedoeken als servetten en leg daar een bol-op-pot narcisje in. Gekleurd lintje eromheen en voilà: een vrolijke bol op je bord.

Paasdecoratietip 3: Versierde paasstoel

Niet alleen jouw tafel, ook je stoelen breng je met deze tip in hogere paassferen. Maak een stoelhoes van een theedoek en zet daar glazen potjes in met minigerbera’s. O la la wat een resultaat.

Paasdecoratietip 4: Plantenmand als eye catcher

Pasen is niet compleet zonder een plant natuurlijk. Vul een mandje met stro en de plant Codiaeum. Het eventueel laatste restje ochtendhumeur smelt door de vrolijke kuikentjes.

Paasdecoratietip 5: Hangende bloemeneitjes

Een ei hoort erbij. Laat de eieren voorzichtig leeglopen, breek de bovenkant voorzichtig open en steek er aan de zijkant twee kleine gaatjes in. Gekleurde lintjes erdoor, vullen met water en bloemetjes zoals Mimosa, Lathyrus, Ranonkel, Ornithogalum en Calendula en ophangen maar.

Paasdecoratietip 6: Paasboeket met eitjes

Mooi makkelijk. Voor dit boeket zet je een vaas in een doorzichtige schaal. De schaal vul je met stro en kwarteleitjes, in de vaas doe je water, Mimosa, Ranonkels, Sering en Lathyrus in wit en lila. Niet ingewikkeld, wel heel feestelijk.

Meer leuke groene tips voor je huis inrichten: www.mooiwatplantendoen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *