Kleurrijke kinderkamer inrichten

Kleurrijke kinderkamer inrichten

In een kinderkamer hoort kleur. En om een of andere reden vinden veel kinderen rood en oranje leuk. De juiste kleur rood zorgt ook voor veel warmte in de kinderkamer. Wij hebben na aanleiding van een pinterest foto een mooie video voor je gemaakt. Een mooi voorbeeld van een kleurrijke rode kinderkamer.

Het uitgangspunt is een steigerhouten half hoogslaper. Steigerhout valt met vele stijlen te combineren. Daarbij is het leuk en handige van dit bed dat je kind ook onder het bed kan spelen. En het is een ideale plek om speelgoed op te bergen. Op de vloer dit keer niet een standaard laminaat of een kleurig tapijt maar er is speels gewerkt met tapijttegels. Naast dat je met tapijttegels leuke kleurpatronen kan maken is het in de kinderkamer erg makkelijk omdat je ze zo van de vloer kan halen om ze schoon te maken bij kleine ongelukjes.

De kamer is verder aangekleed met een gezellige muursticker met naam. Het thema vis van de muursticker is ook in de accessoires doorgevoerd. En daarbij heeft men niet de standaard accessoires gebruikt maar gebruik gemaakt van vliegers. Denk bij het inrichten van je kinderkamer ook eens aan andere items dan wat je standaard in de winkel koopt. Zo heeft mijn zoon een oud automerken bord op zijn kamer hangen. Wees creatief.

Wil je nog meer tips voor je huis inrichten kijk dan op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.