Interieur video

Interieur video: Shutters in de woonkamer

Bekijk de prachtige metamorfose op deze interieur video. Van een kale sfeerloze woonkamer naar een prachtige huiskamer vol warmte en sfeer.

Het  uitgangspunt in het filmpje zijn natuurlijk de shutters maar het is echt een inspiratie om te zien welke accessoires men in deze film gebruikt.

De zwarte leren bank heeft plaatsgemaakt voor een grote zachte plofbank met een erg leuke streepjesstof. Het bruin van de streepjesstof komt terug in de eetkamerstoelen met hoge rug. Stoelen om een goede avond gezellig tafelen in door te brengen.

Een erg leuk effect zijn de drie dezelfde eettafeltje waar een grote tafel mee gecreëerd wordt. Boven de tafel hangen mooie grote witte industriële lampen welke de prachtig gedekte tafel sfeervol verlichten.

Naast de woonkamer metamorfose zijn alle andere ruimtes in het huis ook aangepakt. Ben je op zoek naar kinderkamer inspiratie dan zou ik zeker deze film bekijken, zowel voor de jongenskamer als de meisjeskamer heeft men hier erg zijn best gedaan. Voor de jongens natuurlijk met auto’s en voor de meiden natuurlijk met veel roze.

Ook de ouder slaapkamer op zolder is de moeite waard met zijn uitgesproken rode muur.

Kortom een interieur video met inspiratie voor elke kamer.

Interieur Inspiratie geeft je tips en suggesties voor het inrichten van je woning of tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *