Interieur video

Interieur video: Metarmorfose duurzaam en landelijk wonen

In deze interieur video van Eigen huis & tuin zien we twee metarmorfoses. Het uitgangspunt voor deze metarmorfoses is de keuken van de woning.

De ene woning heeft een landelijke keuken en wordt jong landelijk ingericht. In deze woning maakt men gebruik van grijs en bruin tinten. Een grote sfeerbepaler in dit interieur is de klassieke geruite hocker.

Als contrast voor de iets wat donkere kleuren maakt men gebruik van paars als opfrisser van de grijs en bruin tinten.

Ik vind het erg leuk dat in dit landelijk interieur er erg veel gebruik gemaakt is van bloemen. De sokkel vol grote vazen en prachtige kunstbloemen geven echt veel sfeer.

De andere woning heeft een moderne keuken. Daarbij moet het huis met de moderne keuken kindvriendelijk worden ingericht.  Erg opvallend in dit interieur is het weglaten van de tv. Dit gezin kiest er voor geen tv in de huiskamer te hebben maar meer gebruik te maken van muziek. Bij de metarmorfose hebben ze hier een bijzonder eigen item voor bedacht.

In het kindvriendelijke huis gewerkt met de kleur blauw. Veel denimstoffen met als contrast gehaakte poefen. Er wordt echt een plek gecreëerd waar het met veel kinderen heerlijk en gezellig vertoeven is.

Interieur Inspiratie geeft je tips en suggesties voor het inrichten van je woning of tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *