Anders je huis inrichten met € 100,-

Anders je huis inrichten met € 100,-

Huiskamer Metamorfose

Er vanuit gaande dat je een goede basis hebt kan je met een klein budget je huiskamer veranderen. Voor € 100,- kan je zorgen voor een huiskamer metamorfose. Hoe? Wij geven je tips:

Vandaag geven we je tips voor een brocante metamorfose. Voor nog geen honderd euro kan je met een paar kleine veranderingen je huis anders inrichten. De action koopt vaak van allerlei verschillende partijen waaronder ook behang. Deze week verkopen zij een prachtig ecru strepen behang. Dit is een mooie basis voor jouw brocante en landelijke woonkamer metamorfose.

Kies een muur uit die je gaat behangen. De muur achter de bank, of juist de muur achter het tv meubel. Staat jouw eetttafel tegen de muur dan is het ook leuk om juist deze muur te behangen. Je kan er ook voor kiezen om het behang op een houten plaat te doen zodat je het steeds weer kan verplaatsen. De ene keer achter de bank en de andere keer achter de eettafel.

Met de lantaarn van de 101 woonideeen, verkrijgbaar bij Leen Bakker, het dienblad van de Hema en de kaarsen van Live and Life kan je je eettafel of salontafel aankleden. Nog een mooie hanglamp van rotan (Xenos) boven de eettafel en het gezellig dineren kan beginnen. Nog een paar kleine accessoires en jouw brocante metamorfose is klaar.

Zoals je ziet kan je met een paar kleine dingen je huis inrichten voor een klein budget. Het voordeel van werken met een laag budget is dat je snel weer je kamer kan veranderen als je het zat bent of als het seizoen veranderd.

Onze kassabon voor deze metamorfose: Lampkap Xenos € 9,99, Lantaarn 101 woonideeen Leen Bakker € 12,99, behang Action per rol € 6,99, dienblad Hema € 15,-, kaarsen Live and Life € 10,-, letters Home At Home Living € 9,95 en vloerkleed Ikea € 29,-. Totaal nog geen € 100,-. Dat is nog eens budget wonen, kan je zelf twee rollen behang nemen.

Interieur ideeën

Wil jij jouw budget metamorfose laten zien dan kan je de foto’s naar ons mailen info@interieurinspiratie.nl . De foto’s zullen wij dan op de site zetten zodat jij andere kan inspireren.

Je kan dit artikel ook waarderen door op het hartje te drukken. Of geef jouw reactie onder dit artikel.

About Author

You May Also Like

1 comment

Eva says:

Knap hoor! Als je van industrie verlichting houdt, maar niet te veel wilt uitgeven raad ik je aan om hier eens te kijken: http://www.foir.nl. Mooie producten en super kwaliteit!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *