kinderkamer inrichten

De kinderkamer inrichten met ideale opbergplanken

De kinderkamer inrichten met ideale opbergplanken

Opbergplanken voor de kinderkamer

De kinderkamer inrichten zodat elk kind gelijk zijn eigen spullen opruimt. Was daar maar een duidelijke en geteste handleiding voor. Want voor veel kinderen blijft het moeilijk om op te ruimen. 

Zeker na een middagje met vriendjes of vriendinnetjes op de kamer te hebben gespeeld is het opruimen nu niet het leukste deel van de speelmiddag. Toch kan je er veel aan doen om het wel leuk te maken. Allereerst leer je kind het al vroeg dat opruimen en bij hoort. En zeker in het begin, doe het samen. Als je zorgt voor leuke opruimbakken, manden of opruimzakken waarin alles makkelijk op te ruimen is gaat het opruimen al vaak een stuk sneller. Ook leuke krukjes waarin opbergruimte is werken mee. En ook nog eens handig vanwege zijn dubbele functie. En denk ook eens aan grote kisten waarin mooi alle verkleedspullen kunnen worden opgeruimd.

De opbergplanken van gras onder je voeten zijn niet alleen erg leuk om je kinderkamer mee in te richten ze zorgen ook nog eens voor een overzichtelijk boeken resultaat. Ze zijn verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. De plankjes zijn ook uit te breiden met opbergdoosjes. Zo kunnen de grotere kinderen de plankjes boven hun bureau hangen om al hun schoolspullen in op te bergen. Kleurpotloden en stiften zijn zo altijd bij de hand.

Wil je meer tips voor je kinderkamer of huis inrichten:

 

Wat is jouw beste tip voor het opruimen van de kinderkamer? Waar bewaart jouw kind al zijn speelgoed?

jongenskamer

 

 

2 thoughts on “De kinderkamer inrichten met ideale opbergplanken

  1. Leuk om onze mooie producten van Silly U hier te zien! Kom snel bij ons op de site kijken voor nog meer moois! Hartelijke groet, Sonja – Grasonderjevoeten.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *