Vandaag is …..

Hoogslaper met speeltent

Herken je dat nog van vroeger dat fijne gevoel om een eigen plekje te hebben. Een plek waar je je heerlijk terug kon trekken. Een plekje waar niemand je mocht storen, waar je met vrienden of vriendinnen je even kon verstoppen voor je kleine broertje of zusje. Een plek waar je dingen die andere niet mochten zien/lezen kon verstoppen.

Mijn broertje had een hoogslaper met daaronder een bureau. Als je dit bureau iets naar voren schoof dan kon je onder het bed kruipen. Het bureau kon je dan weer terug onder het bed schuiven waardoor het niet duidelijk was dat je je er onder verstopt had. Er was weinig ruimte onder het bed, er was plaats voor twee personen. Niet dat je dan ruim zat en zeker toen we groter werden was de ruimte om te zitten steeds beperkter. Vele middagen hebben we daar doorgebracht. Kussen en dekbedden mee en we vermaakten ons wel. Daar kwam geen ipad of ds aan te pas.

Voor mijn eigen kinderen staat een hoogslaper met mogelijkheid om onder te verstoppen ook nog hoog op het lijstje. Ook zij dromen van een mooie hut op hun kamer om te spelen, weg te dromen of om gewoon even alleen te zijn.

Nu kan je een hoogslaper kopen die die optie al heeft maar tegenwoordig zijn er ook genoeg mogelijkheden om een hut onder een bed te creëren . Je kan bijvoorbeeld speeltentjes kopen. Je koopt een normale hoogslaper, al dan niet van steigerhout zoals op dit moment de trend is, en via internet bestel je een speeltent.

De speeltent is in verschillende motieven en kleuren verkrijgbaar waardoor het goed aan te passen is aan het thema wat je in de meidenkamer of jongenskamer hebt gebruikt.

Naast de mogelijkheid om op deze wijze heerlijk onder het bed te kunnen spelen biedt een speeltent als deze ook nog eens een goede opbergplaats voor al het speelgoed wat zich maar verzameld in de kinderkamer.

Tom

Grutje Hutje

Meer kinderkamer: Stoere jongenskamer , hoogslaper of Droomhuis

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *