Vakantie inspiratie

Vakantie inspiratie

Vandaag zijn mijn man en ik 20 jaar samen en precies 5 jaar getrouwd. Een bijzondere dag om op een bijzondere manier te vieren. Jammer dat onze vakantie er al op zit anders had ik graag hier ons jubileum gevierd. Naast een leuke lokatie, een bijzonder onderkomen ook nog een inspirerend interieur. Wij zullen het vandaan vieren met een gezellig etentje maar deze komt zeker op onze to-do-list te staan.

Een mooie manier om inspiratie op te doen terwijl je op vakantie bent. Jo heeft de caravan echt prachtig ingericht. Je kan hier genieten van kleine sfeerhoekjes, prachtige beddengoed en dat met je hele gezin. Want naast een 2 persoonsbed is er ook een stapelbed.

Met je eigen bad en was gelegenheid kan je hier ook nog eens luxe kamperen. Kortom op vakantie inspiratie opdoen voor je interieur. Jo kan je vast hele leuke interieurwinkels in de omgeving aanwijzen waar zij haar woonaccessoires vandaan heeft. Je kan haar verhalen in ieder geval volgen op http://www.logerenbijjo.blogspot.nl/

Logeren bij jo met daglicht!

Wil je ook in deze caravan logeren dan kan je voor meer informatie kijken op de site  Logeren bij Jo. De caravan/pipowagen staat op camping de Muie in het Zeeuwse St. Maartensdijk.

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *