Het Duitse interieurmerk Loberon

Maak kennis met LOBERON! Het Duitse interieurmerk staat voor hoogwaardige meubel- en lifestyleproducten. Het merk werd in 2012 in Neurenberg, Duitsland opgericht. LOBERON is daarnaast gevestigd in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Nederland, België en Polen. Het exclusieve en brede assortiment wordt verkocht via de online shop en online verkooppartners. LOBERON staat voor warmte, zowel qua wonen als menselijkheid. Met trots presenteren zij de nieuwe Winter’23 collectie.

Warmte betekent een uitnodigende sfeer en het gevoel van gemak en welkom zijn. Warmte is het samenspel van natuurlijke kleuren en materialen, elegante vormen en precies de juiste touch of glamour en nostalgie. Deze kenmerken zijn allemaal terug te vinden in de nieuwe collectie. Ontdek zitmeubels met sierlijke bekleding en gedraaide details. Het prachtige en speelse design zorgt in combinatie met zachte kussens en dekens voor een mooi evenwicht. 

Bij een winterse woonoase horen natuurlijk ook stijlvolle accessoires die het feestdagenseizoen inluiden. LOBERON biedt talloze opties om het huis te decoreren, denk aan een kruk in de vorm van een slee, duizenden kaarsen, lampen en lantaarns en nostalgische treinen. Geniet van het komende seizoen, samen met LOBERON.

LOBERON is verkrijgbaar via www.loberon.com

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *