Grijze jongenskamer inrichten

Grijze jongenskamer inrichten

Bij een jongenskamer inrichten hoef je niet altijd te werken met lichte kleuren. Als er veel licht de kamer binnenkomt kan je best met donkergrijs en zelf zwart werken.

De kamer van Jelte is donkergrijs geverfd. De muur is geverfd in de kleur Persian Grey. Tegen 1 muur zijn bewerkte vurenhouten planken geplaatst, om een soort steigerhout ‘look’ te krijgen.

Jelte zijn bed is juniorbed Blue Water van Bopita (via marktplaats). Het beddengoed (kussen en knuffelkip) van Bibelotte via Kikke Kinderkamers in Nijverdal, de gordijnen zijn ook besteld via Kikke Kinderkamers. Boekenplankjes komen van Ikea. Het kaartenrek aan de muur, het magneetbord en het straatnaambord heb ik via marktplaats. Het stoffen memobord is via WitGrijsRoze.

Door naast de donkere kleuren veel kleurrijke accessoires te gebruiken zorg je weer voor een gezellig geheel. De boekjes aan de wand en het mooie memobord vlakken het zwart/donkergrijs weer af.

Het geheel maakt deze stoere grijze jongenskamer welke door zijn basis elke keer weer makkelijk aan te passen is. Door accessoires in een kleur toe te voegen, bijvoorbeeld blauw of rood kan je snel een totaal andere sfeer in de kamer creeren. De perfecte basis dus voor een moeder die graag met haar interieur bezig is.

IMG_20130506_121647

IMG_20130506_121858

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *