Youtube zelf houtenfotoschilderij maken

Foto schilderij maken

Hoe kan jezelf een foto schilderij maken? In deze video laat men zien hoe op een hele bijzonder manier een prachtig foto schilderij maakt.

Met deze techniek kan je jouw vakantieherinnering op een bijzondere manier vastleggen. Een mooie foto op een groot stuk hout, ook perfect te gebruiken als verjaardagscadeau of voor onder de kerstboom.

Naast dat het een erg leuk zelfmaakidee is, is de video zelf ook erg vermakelijk om naar te kijken. Het is leuk weergegeven hoe ze te werk zijn gegaan om tot het resultaat te komen.

De spullen die gebruikt worden zijn uit Amerika. Als ik het goed vertaald heb gebruiken ze Mod podge, dit is een soort lijm die veel gebruikt wordt bij de servettechniek. Ik verwacht dat deze dan ook wel in Nederland verkrijgbaar is bij voorbeeld een pipoos. Ook de gel medium die gebruikt wordt in de video zag ik op de site van Pipoos staan. Beide artikelen zijn dus in Nederland verkrijgbaar.

Zelf woonaccessoires maken

Kijk ook eens bij de andere leuke ideeen om zelf woonaccessoires te maken http://www.interieurinspiratie.nl/category/diy/ Wat is nu leuker (en goedkoper) dan zelf je woonaccessoires te maken. En je resultaat mag je altijd mailen dan zetten we ze op de site.

Interieur Inspiratie geeft je tips en suggesties voor het inrichten van je woning of tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *