Vandaag is …..

Spijkerbroekenlamp

stoere_lamp_spijkerbroek

Spijkerbroeken zijn niet alleen om te dragen je kan ze ook prima gebruiken om mee te bekleden. Kijk maar eens naar deze lamp.

Erg stoer voor een kinderkamer deze spijkerbroekenlamp.

Bij een meidenkamer denk je vaak aan de kleur roze, paars of rood maar deze lamp kan een perfecte start zijn voor een blauwe kamer. Met een dekbedovertrek van spijkerstof gecombineerd met vele kussens heb je samen met deze spijkerbroekenlamp al snel een sfeervolle meidenkamer.

Tienerkamer

En vooral voor een tiener kan deze spijkerboekenlamp een goed uitgangspunt zijn voor een stoere tienerkamer. Met een twijfelaar of klein twee persoonsbed met daarop een mooie blauwe dekbedovertrek, een stoere zitzak van spijkerstof en een bureau met veel opbergmogelijkheden heb je binnen no time een kamer waar je tiener zich met haar vriendinnen prima kan vermaken.

Een beetje chillen op het bed of de zitzak, praten over vriendjes of luisteren naar muziek. En haar bureau om dat noodzakelijk huiswerk op te maken. Ooh ja en laten we niet een plek vergeten met een grote spiegel met daaronder een grote ladenblok of ladenkast voor het opbergen van al haar make-up spullen.

Kinderhanglamp

Kijk ook eens bij: Kleuren kinderkamer of klok kinderkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *