Vandaag is …..

Etagere

High tea? Koffieochtendje? Kinderverjaardag?

Een etagere is op zoveel manieren te gebruiken.  Natuurlijk kan je hem bij bijzondere gelegenheden vullen met lekkers zoals koekjes, cupcakes of snoep maar je kan een etagere ook op je kaptafel neerzetten en vullen met je sieraden.

Als je creatief bent maak je natuurlijk zelf de etagere, mocht je geen tijd hebben dan is er in de winkels voldoende keuze.

Etagère Hollands Hip

Etagere zelf maken

Mocht je zelf een etagere willen maken start dan om wekelijks bij de kringloop langs te gaan op zoek naar leuke en bijzondere borden en kopjes. Kijk ook of je bijzonder item voor bovenop de etagere kan vinden. Op de foto is dit een theepotje maar het kan ook een leuk poppetje zijn, een dierenfiguurtje, een eierdopje of een kleurrijke mini beker. Zodra een verzameling hebt leg je alles over zichtelijk op tafel neer.  Probeer nu diverse settings en kijk welke borden en kopjes de beste combinatie vormen. Pas als je een goede combinatie hebt start je met lijmen.

Je kan de etagere geheel aan je interieur inrichting aanpassen maar het is ook leuk om juist met dit toch al erg kitscherige item totaal over de schreef te gaan. Ga tegen je interieur gevoel in en leef je uit met kunst en kitsch

Deze etagere is verkrijgbaar bij Prins – Design

Nog meer etagere’s: Jolijn Design of Loveramics servies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *