Hoe kies je de juiste nooddouche voor jouw verbouwingsproject?

Verbouwen is al stressvol genoeg op zich, maar het niet thuis kunnen douchen is een extra uiterst onplezierig vooruitzicht. Soms kun je tijdens een verbouwing van de badkamer een lange tijd geen gebruik maken van de faciliteiten. Een tweede toilet is in ieder huis meestal nog wel te vinden, een tweede douchegelegenheid echter vaak niet. Wil je liever geen beroep doen op anderen en wil je lekker comfortabel thuis blijven douchen, dan een nooddouche huren de ideale oplossing. Wil jij ook weten hoe je de juiste nooddouche kiest voor jouw verbouwingsproject, lees dan snel verder.

Voordelen thuis douchen

Een nooddouche huren is een optimale oplossing in het geval je tijdelijk of langere tijd geen gebruik kan maken van je eigen douche. Het huren van een mobiele douchecabine is gemakkelijk en snel geregeld. Het verhuurbedrijf levert en installeert de nooddouche van jouw keuze snel en gemakkelijk overal in huis. In de keuken, de garage of op zolder, installatie van de noodcabine is mogelijk als er stroom, water en een afvoermogelijkheid aanwezig is. Wil jij liever thuis blijven douchen, dan bespaar je tijd, planning en gesjouw voor jezelf en de andere leden van je gezin. Gun jezelf het comfort van douchen in je eigen woonomgeving met MijnNooddouche.nl en huur een tijdelijke douchecabine.

De juiste douche voor ieder project

Mobiele douchecabines zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Van eenvoudige tot luxe uitvoeringen en van compact tot ruim. Uitgerust met douchegordijnen of deuren, bieden ze je het comfort en de privacy van je eigen douche in een tijdelijk jasje en op een andere plek in je eigen huis. De nooddouche kan uitgerust worden met allerlei extra’s, informeer jezelf over de mogelijkheden. Heb je niet veel plaats dan kies je voor een cabine die weinig plaats inneemt, is het maar voor een korte tijd is een simpele douchecabine misschien voldoende. Neemt de verbouwing een behoorlijke tijd in beslag, zul je waarschijnlijk overwegen een wat luxer exemplaar te huren. Er is in ieder geval een mobiele douche voor ieder plekje, voor iedere smaak en portemonnee.

Lekker thuis blijven douchen tijdens de verbouwing

Eigen huis is goud waard, en dit geldt met name voor het thuis gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen. Bij een verbouwing is het soms langere tijd niet mogelijk om de badkamer te gebruiken. We zien er vaak als een berg tegenop om bij anderen aan te kloppen om te mogen douchen. Blijf daarom lekker thuis en huur een nooddouche, de meest simpele en comfortabele oplossing voor het hele gezin!

Foto door La Miko

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *