delfts blauwe borden

Delfts blauw

Op de laatste Show Up beurs stond ook de officiële leverancier van Delfts Blauw. Ze stond daar niet met de gebruikelijke artikelen van Delfts Blauw maar met de moderne versie.

Als grote liefhebber van (Hollands) blauw ben ik natuurlijk ook erg gecharmeerd van Delfts blauw. Zeker als dit op een bijzondere manier gebruikt wordt.

Behang Delfts Blauw

Er zijn verschillende merken welke Delfts blauw als basis hebben gebruikt voor hun behang. Zo heeft Esta meerdere soorten welke hierop gebaseerd zijn:

delfts blauw behang

behang delfts blauw esta

En met het behang van BN Wallcoverings is zelf een hotelkamer ingericht. Een kamer helemaal in de stijl van het Hollandse Delfts blauw. Nu is er bij het Andaz hotel wel meer gebruik gemaakt van Delfts blauw en is het sowieso een fantastisch ingericht en gestyled hotel.

behang delfts blauw

En zelfs voor de kinderkamer is er behang helemaal in de Hollandse stijl. De grachtenpandjes van Perron 11 laat al jong de liefde voor Hollands schoon aanwakkeren.

grachtenpand behang

Een andere manier van wanddecoratie is het Ixxi systeem. Deze kan je los voor je wand hangen maar ook los in de ruimte zoals met deze wand gedaan is. Hiermee maak je een mooie scheidingswand.

ixxi delfts blauw

Beddengoed

Er is nog veel meer mogelijk met Delfts blauw. Zo is er ook een grote collectie beddengoed met deze prent.

beddengoed delfts blauw

En natuurlijk is er ook een groot aanbod aan woonaccessoires in het Delfts blauw. Doe eens gek en bezoek een echte souvenierswinkel. Of ga voor bijzondere items naar Royaal delft  waar ze ook de moderne en vernieuwde versie verkopen:

royaal delft

Deze moderne versie is niet alleen mooi om te zien maar men heeft er ook allerlei foefjes in verwerkt. Zo zit er o.a. in de eierdop gelijk een peper en zout stel. Zeker de moeite waard om deze collectie te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *