delfts blauw wandbord

8 x een mooi Delfts blauw wandbord

Ik weet dat er net als ik vele mensen dol zijn op Delfts blauw. En dat die net als ik dromen van een delfts blauw wandbord aan de muur. En het liefst meerdere zodat er een mooie collage ontstaat.

De delfts blauw wandbord catalogus wordt steeds groter. Door de jaren heen zijn er echt prachtige exemplaren bij gekomen. En de nieuwste in de collectie, het delfts blauw wandbord van Loes van Delft is zelfs een super moderne versie van het delfts blauw wandbord.

In de delfts blauw wandbord catalogus is er voor ieder wel iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar oud hollandse plaatjes, liever gaat voor een wandbord met bloemen of een delfts blauw wandbord met een oude meester zoals het melkmeisje. Het aanbod is echt enorm.

En je hoeft overigens niet perse een wit blauw liefhebber te zijn. Door de jaren heen zijn er steeds meer kleuren bijgekomen. Ga voor roze, groen of de knallende kleuren van Loes van Delft.

Wij hebben de 8 mooiste delfts blauw wandbord voor je op een rijtje gezet.

Wandbord met de molen

We beginnen het bord wat vele van ons met Delft blauw associëren, een typische Hollands plaatje.

Het wandbord met de molen is er in verschillende uitvoeren. Wij hebben voor de goedkopere versie gekozen. Er is er namelijk ook een wandbord met molen te koop voor € 299,-!

Verkrijgbaar bij

bol.com (€32,95)

Wandbord Mandala hop

Heinen Delfts blauw valt niet alleen terug op de hollandse meesters en technieken. Voor de wandborden maken zij ook gebruik van andere technieken.

Bij dit bord hebben ze gebruik gemaakt van mandala’s. Zo komen het verre oosten en Nederland samen in 1 bord.


Wandbord kreeft donker

Dit is echt een wandbord voor de moderne kookliefhebber. Met zijn prachtige zwarte kleur en mooie afbeelding van de kreeft verdient dit wandbord zeker een plekje in de keuken.

De kleurencombinatie maken het bord erg geschikt voor de moderne woonstijl. Welke stijl je ook gebruikt, het zwart gaat er zeker voor zorgen dat je andere borden op je wand nog meer gaan knallen.

Het wandbord met kreeft is alleen verkrijgbaar rechtstreeks via Heinen Delfts Blauw.


Wandbord IJsvogel

Met zijn prachtige kleuren verdient de IJsvogel een plekje aan de wand. De kleuren op het wandbord geven je ook nog eens de mogelijkheid om dit bord te combineren met andere wandborden.


Delfts blauw wandbord Vlinder

Dit is een van mijn eigen favoriete. Dat komt mede omdat er veel accenten inzitten die mij aanspreken. Sowieso ben ik dol op de kleuren groen en blauw. Maar ook de vlinder is een insect die ik graag zie.

In dit bod komt alles samen. Alles wordt nog eens een stuk vrolijker door de prachtige bloemen onderaan het bord.

Dit vlinder wandbord is alleen verkrijgbaar bij Heinen Delfts Blauw.


Wandbord hert

Het ronde wandbord wat past in een landelijke woonstijl. Het edelhert, de koning van onze veluwe, past goed bij een interieur waar veel hout gebruikt wordt.

Dit wandbord is goed te combineren met de andere dieren in deze serie. Je hebt namelijk ook een oehoe, vos, everzwijn en slechtvalk.


Wandbord beren op de weg

Ook dit bord is een van mijn favoriete. Misschien ook wel omdat hij bij mij past. Voordat ik een besluit neem zie ik eerst beren op de weg. Gelukkig weet ik na een nachtje slapen dat de meeste beren al weer vertrokken zijn.

Er zijn nog een paar andere spreekwoorden wandborden verkrijgbaar:
– Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.
– Als de kat van huis dansen de muizen op tafel.
– Een vreemde eend in de bijt.
– Hoe een koe een haas vangt.
– De appel valt niet ver van de boom.

Dit wandbord is alleen verkrijgbaar bij Heinen Delfts blauw.


Delfts blauw wandbord Melkmeisje

Wie kent haar niet: het melkmeisje. Een wandbord met een print van de oude meester. Altijd leuk om tussen de Delfts blauwe wandborden met molens te hangen. Maar ook tussen de moderne wandborden staat dit meisje haar mannetje.

Alleen verkrijgbaar bij Heinen Delfts blauw.


Alle getoond wandborden zijn zo gemaakt dat ze kunnen worden opgehangen. Bij sommige van de wandborden wordt er een ophang ijzerdraad meegeleverd.

Net een stapje verder gaan

Set wandborden

Naast losse borden zijn er ook hele collectie te koop. Je hebt deze in set van drie zoals deze met de vis maar er is er ook een met een roofvogel.

Als je meteen een set aanschaft kan je gelijk starten met het maken van een mooie wand. Heinen heeft ze al gecombineerd wat het voor jou misschien wel makkelijker maakt. En natuurlijk kan je later ook altijd zelf een mooie wandbord toevoegen.

Alle wandborden set van Heinen Delfts blauw bekijk je via deze link: delfts blauw catalogus sets

Wil je nog meer Delfts blauw in je interieur? Kan je er geen genoeg van krijgen? Misschien is het Janny van der Heijden servies dan iets voor jou. Een servies met een tropisch insteek die heel goed te combineren is met alle andere servies van Delfts blauw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *