Janny van der Heijden servies

Janny van der Heijden en ik delen dezelfde passie. We zijn beide dol op het verzamelen van servies en beide op op Delfts blauw. Nu heeft zij het geluk dat ze in samenwerking met Heinen Delfts blauw een eigen collectie heeft mogen maken: de Sharing Moment collectie. Daar ben ik natuurlijk wel een beetje jaloers op. Gelukkig kunnen we deze collectie kopen en zo starten aan onze eigen collectie.

Decoratie Janny van der Heijden servies

Voor de decoratie ging Janny samen met ontwerper Wilma aan de slag. Je snapt dat een vrouw als Janny, die dol is op alles wat met koken te maken heeft, enorm veel inspiratie heeft voor een servies en alles wat daar bij hoort. Samen met ontwerper Wilma kozen ze voor een exotische insteek. Dit zie je terug in de mooie bloemen en vrolijke bungelende aapjes.

In de video hieronder zie je hoe het ontwerpen en het maken van het servies in zijn werk gaat Alles is handwerk en wordt met veel liefde gemaakt.

De aapjes toveren een lach op je gezicht. De aapjes worden al 400 jaar lang gebruikt en met deze collectie worden ze weer teruggebracht aan tafel. En ze brengen niet alleen plezier. In Azie worden ze al jarenlang afgebeeld op servies omdat ze symbool staan voor wijsheid en een lang leven. Het servies van Janny van der Heijden geeft niet alleen plezier aan tafel, het zorgt er ook voor dat je er langer van kan genieten.

Het servies is heel erg uitgebreid. In de collectie vindt je:

Om de tafel verder aan te kleden bevat de Janny van der Heijden servies collectie nog een aantal extra items:

En de collectie bevat zelfs een theedoek, schort en pannenlappen.

Niet alles is met aapjes en bloemen beschilderd. Een deel van het Janny van der Heijden servies is gedecoreerd met tulpen. Of gewoon “simpel” met blauw witte strepen. Omdat alles in de look & feel van Delfts blauw is, is het makkelijk met elkaar te combineren.

Sharing moments van Janny van der Heijden

De naam van deze collectie past helemaal bij Janny. Het delen van eten is belangrijk voor Janny. Door te delen creëer je momenten, herinneringen. Denk maar eens terug aan je favoriete opa of oma. Bij deze herinnering zitten veel momenten van samen eten. Samen een ijsje eten met je opa of samen genieten van de lekkerste erwtensoep van oma.

Het leuke van deze collectie is de mogelijkheid om te variëren. Je kan dit servies met allerlei andere collectie van Delfts blauw combineren. Maar niet alleen de collectie van Delfts blauw. Ook een mooi wit bord of juist een bord met kleur kan prima gematched worden met het Janny van der Heijden servies.

Het Janny van der Heijden servies is vaatwasser bestendig en kan gebruikt worden in de magnetron en oven. Dit geeft je dus heel veel mogelijkheden. Verstop dit servies niet in een dicht kast maar stel het tentoon in een mooie servieskast. Met dit servies wil je pronken.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *