boerderij keuken

Boerderij keuken

Boerderij keuken

Waar vroeger de koeien stonden, en waar daarna het hout opgestapeld lag voor de houtkachel in de kamer, werd na jaren van plannen en rondkijken onze droomkeuken gerealiseerd.
We hebben gekozen rust in de indeling en kleur een tijdloos/nostalgische keuken van het merk Brigitte Keukens via Venthome in dussen (www.venthome.nl) uiteraard met een granieten blad van 70 cm diep en spoelbak van een plaatselijke graniet leverancier  die ter plekke het frijnwerk bijwerkte. Ook  maatwerk voor de vensterbanken van hetzelfde graniet die allemaal anders zijn en dus via een mal zijn gemaakt bij Tuytelaers in Turnhout.
De vloer wilde ik zo licht mogelijk houden omdat het plafond van holle bakstenen, door mijn man schoongemaakt en met lijnzaadolie ingesmeerd zo prachtig die authentieke roodstenen uitstraling heeft.
Bij woonland in maurik (www.woonland.nl) hebben we de tafel op maat laten maken, daar moesten we wel een half jaar op wachten maar hij is echt prachtig.
3.50 x 1.20 is hij!!!! van geweldig teakhout.
Iedereen die binnenkomt is altijd vol bewondering van onze sfeervolle keuken.
de vloer, keukenkasten, de tafel en de verdere aankleding maken het een warme gezellige woonkeuken.
dit alles door prima advisering bij de bedrijven, goede overdacht en niet te snel beslist . De combinatie van warme maar lichte kleuren, de nostalgische elementen zonder overdaad, door keukenkasten, blad, apparaten niet bij één leverancier te kopen maar na het opvragen van diverser offertes bij de voor ons beste/goedkoopste leverancier alles aan te schaffen hebben we een hoop geld uitgespaard. Uiteindelijk hebben we de kasten door een timmerman laten plaatsen, het blad door de granietboer zelf laten leggen.
boerderij keuken
boerderij keuken

1 thought on “Boerderij keuken

  1. Het merendeel van de werkbladen die Jetstone levert in graniet heeft een gepolijste oppervlakte (hoogglans). Naast een luxe uitstraling, heeft deze oppervlakte als voordeel dat de toplaag sterk is afgedicht en daardoor minder gevoelig voor het indringen van vlekken.
    Read more:http://natuursteen-werkblad.be/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *