Paars de woontrend van 2014

Paars de woontrend van 2014

Pantone maakt elk jaar een kleur bekend. Dit jaar is de kleur Radiant Orchid. Deze kleur gaan we terug zien in de mode en in de woontrends van 2014.  Ik heb deze kleur gelijk gekozen voor het nieuwe item: De verkiezing van de maand. Elke maand kies ik een thema en webwinkels kunnen zich dan aanmelden waarmee ze een maand lang gratis op de homepage kunnen komen te staan.

paars woontrends

 

 

1. Deze lieve kandelaar is van erg leuk om te combineren op een groot dienblad met paarse kaarsen en een vaas vol bloemen.

2. Elke kinderkamer kan wel een poef gebruiken. Deze paarse versie is perfect voor een meidenkamer. Kan ze heerlijk met haar vriendinnen relaxen.

3. Een item waar je nooit genoeg van kan hebben, opbergmanden. Opbergmanden zijn in elke ruimte onmisbaar. Van de keuken tot de badkamer, wil je netjes opbergen dan kan je het beste mooie manden gebruiken. Geef elke mand zijn eigen bestemming en zo ontstaat een opgeruimd huis.

4. Je kan je huis nooit met te veel kussens inrichten. Heerlijk een bank vol kussens waar je lekker in weg kan zakken. Dit kussen past helemaal bij de woonkleur van 2014.

5. Met deze vaashoezen tover je elke pot of fles om in een prachtige vaas. Verkrijgbaar in verschillende designs.

6. Met lampions kan je leuk je huis inrichten. Wat dacht je van een rij lampions boven je eettafel. Of plaats er een paar in de tuin en zorg voor sfeervolle verlichting.

7. Een babykamer hoeft niet altijd uit neutrale kleuren te bestaan. Heb lef en ga voor paars. Dit ledikant is alvast een mooie basis.

8. Wil je niet teveel paars in je interieur inbrengen dan kan je starten met een paarse bloempot. Als de kleur je bevalt kan je het altijd uitbreiden.

9. Deze paarse kaart is van Scandinavisch design.

10. En met masking tape kan je natuurlijk op verschillende manieren paars toepassen in je huis. Je kan mooie zwart wit foto’s en poster met paars tape aan je muur plakken maar je kan ook kleine potjes omwikkelen met tape en je eigen waxinelichthouders maken.

Geef je stem/like/hartje aan de winkel die jij het leukst vindt, zie  Verkiezing van de maand en de webwinkel met de meeste likes/hartjes wint een maand lang gratis op de homepage staan,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *