Ballon vaasjes

Ballon vaasjes

Bloemen vrolijken elk huis op. Hoe meer bloemen hoe beter, althans dat is mijn mening. Een tafel vol bloemen vrolijkt elk interieur inrichting op. Maar hoe meer bloemen hoe meer vazen je nodig hebt. Deze bloem vaasjes bieden je daar een perfecte en goedkope oplossing voor.

Door dit idee heb je genoeg aan kleine glazen potjes en gekleurde ballonnen. Knip het bovenstukje van de ballon af, het deel waar je de ballon opblaast. Glij de ballon om het glazen potje heen. Afhankelijk van je wensen kan je het tuitje naar buiten of naar binnen laten. Erg leuk om op deze manier een tafel vol kleurrijke potje en bloemen te zetten.

Met Pasen kan je op deze manier de tafel dekken door allemaal vaasjes in de kleuren wit en geel te maken en deze te vullen met narcissen gecombineerd met witte en gele tulpen. Zo kan je voor elke feestdag wel iets verzinnen. Voor een kinderfeestje is het erg leuk om vaasjes in alle kleuren neer te zetten en deze te vullen met allerlei verschillende bloemen. Dit geeft een vrolijk effect aan de feesttafel. Gecombineerd met een vrolijk slinger boven de tafel voelt iedereen zich jarig.

Een duidelijke foto omschrijving van dit zelfmaakidee vindt je op deze site Family Chic

Globus 6

Fotobron: http://mamarecicla.blogspot.com.es/2012/07/gerros-de-globus.html

 

 

1 thought on “Ballon vaasjes

  1. Ik weet niet wat ik fout doe maar ik krijg t niet voor elkaar? Tuitje eraf geknipt, niet helemaal, zelfs de balloon eerst opgeblazen, maar past niet over een leeg blikje of potje!! Help??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *