Je hal inrichten voor € 100,-

Je hal inrichten

Een warm welkom voor je gasten

Je entree/hal is de 1e indruk die mensen van je krijgen. Je wil dus graag dat dit netjes is. Hoe zorg je voor € 100,- voor een nette en opgeruimde hal? 

De meeste entrees zijn niet zo groot en breed. Toch zijn er 2 dingen die eigenlijk in elke hal thuishoren. De hal is namelijk voornamelijk de plek waar je je jassen wilt ophangen en andere kleine dingen zoals sleutels enz. wilt opbergen. In elke hal hoort dus een kapstok en de mogelijkheid om kleine artikelen op te bergen.

Als je er de ruimte voor hebt kan je een (kleine) sidetable neerzetten. Deze biedt dan gelijk opbergruimte. En het is erg makkelijk als je binnenkomt om hier eventueel je post en andere spullen op te leggen.

Natuurlijk hoort een kapstok in de hal. Je kan kiezen voor een kapstok aan een stuk of voor een iets verrassender en speelser effect gecreëerd door losse ophangmogelijkheden. Hou hierbij rekening met het aantal gezinsleden en aanhang/vrienden/familie/gasten die bij jullie over de vloer komen. Heb jij 2 pubers die elke dag de halve school mee naar huis nemen zorg dan voor een kapstok met heel veel kleine ophanghakken. Ben je maar met zijn tweeen dan heb je geen hele wand vol kapstokken nodig.

Hal inrichten

Voor € 100,- kom je al een heel eind om een sfeervolle en warme welkom te creëren in je hal.Onze kassabon van deze week: de HK living hangknopen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Combineer deze met elkaar voor een speels effect. Zij zijn er vanaf € 5,95 (wonen met lef). Opbergboxen 3 stuks € 26,85 (woonexpress), deurmat Exit € 12,- (Leen Bakker) , paraplubak € 24,50(fonq) en deurmat ticket € 24,50 (kadogalerie).

We hadden ook graag een sidetable meegenomen in ons overzicht maar nieuw zijn deze allemaal al tegen de € 100,-. Op marktplaats kan je voor een laag bedrag wel goed slagen voor een 2e handse sitetable of telefoontafeltje. Beide ideaal voor het inrichten van je hal omdat je op deze manier opbergruimte creert.

2 thoughts on “Je hal inrichten voor € 100,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *