auping beddengoed

AUPING PRESENTEERT VOORJAARSCOLLECTIE BEDTEXTIEL 2015

Koninklijke Auping brengt dit voorjaar een veelzijdige bedtextielcollectie op de markt. De dessins zijn geïnspireerd op de laatste trends, met prachtig verfijnd kleurgebruik en stoffen van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Aquarel van Mood Indigo

Dekbedovertrek Mood Indigo heeft een opvallende print van uitvergrote verfspatten, stoere linneneffecten en handgeschilderde waterverfkleuren in een rijk blauw kleurenpalet. Het handgeschilderde effect met de transparante aquarellagen, geven een eigentijdse draai aan dit bijzondere dessin. De linnenstructuur van de stof geeft dit dekbedovertrek een natuurlijke uitstraling.

Van catwalk naar interieur met Palm Groove

Dessins met palmbladeren zien we dit seizoen veel op de catwalk. Dekbedovertrek Palm Groove vertaalt deze trend naar bedtextiel met een klassieke insteek. De stof van katoensatijn heeft een rijke glans en diepe kleur. De vergrijsde groene bladeren komen mooi uit op de donkere achtergrond. Het dekbedovertrek geeft de slaapkamer een chique uitstraling.

Fragment Yellow – Grafisch geel

Fragment Yellow is een dekbedovertrek met een grafisch dessin in eigentijdse kleuren. Door het kleurverloop van geel naar off white past dit bedlinnen goed bij licht houten meubels en accessoires. De combinatie van het kleurverloop en de grafische vormen geven dit beddengoed een bijzondere uitstraling, het is een blikvanger op je bed. Het dekbedovertrek is dubbelzijdig: aan de voorzijde heeft het een grafische print, de achterzijde heeft een zachte gele kleur. Door het bijzondere ontwerp en eigentijdse kleurcombinatie is dit dekbedovertrek bij uitstek geschikt voor een modern interieur.

Potloodeffecten in Daybreak Coral

Dekbedovertrek Daybreak Coral heeft een dessin met een subtiel kleurverloop in een geschetste potloodstructuur. De zachte kleuren groen en rood lopen geleidelijk in elkaar over. Het dessin is geprint op een hoogwaardige 100% katoenen satijn waardoor het een mooie glans heeft en glad aanvoelt. Door het rustige dessin en kleurgebruik past dit bedlinnen in elke slaapkamer.

 

Alle dekbedovertrekken van de Auping voorjaarscollectie 2015 zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen. Prijzen beginnen vanaf € 59,-. Naast dekbedovertrekken bevat de collectie ook kussenslopen, sierkussens, plaids en spreien in verschillende kleuren en dessins. De Auping voorjaarscollectie is te bekijken op http://www.auping.nl/bedtextiel en verkrijgbaar bij Auping-beddenwinkels en via geselecteerde Auping-dealers.

Over Koninklijke Auping bv

Een gezond en energiek leven begint met een goede nachtrust. Het uitgangspunt van Koninklijke Auping bv. is dat goed slapen altijd nog beter kan. Daarom werkt Auping al meer dan 125 jaar, elke dag weer met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Hoge kwaliteit, comfort, design en duurzaamheid staan daarbij centraal.

In 1888 voltrok zich een revolutie in de beddenwereld. Johannes Auping bedacht de spiraalbodem. Wat had hij voor ogen? Een bed dat het slapen gezonder en comfortabeler zou maken. Daarna volgden matrassen en boxsprings. Auping is een A-merk-, productie- en retailbedrijf dat uitgroeide tot dé beddenspecialist en marktleider in de Benelux, met meerdere verkoopvestigingen in Europa en een distributie over een groot deel van de wereld.

Auping staat voor premium kwaliteit en duurzaamheid, daarom wordt bewust gekozen voor productie in Deventer. Daar wordt jarenlange expertise en vakkundigheid gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek, ergonomie en design. En wordt geluisterd naar de wensen en dromen van consumenten, in elke fase van hun leven.

Auping streeft naar gezonde groei en heeft een groen DNA. Het bedrijf investeert dan ook fundamenteel in duurzaamheid en heeft daarbij de ongekende ambitie om in 2020 alle bedrijfsprocessen, producten en diensten, circulair en volgens de Cradle to Cradle (C2C) filosofie te hebben ingericht.

100000000006224_1 100000000006223_1100000000006372_1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *