ikea

Ilse Crawford ontwerpt collectie voor IKEA

– Samenwerking met Britse designer Ilse Crawford van Studioilse
– Grensverleggende collectie op het gebied van materiaalgebruik en productiemethodes
– Hoofdrol voor kurk

IKEA heeft haar krachten gebundeld met Ilse Crawford van design Studioilse. Met de samenwerking zoeken het woonwarenhuis en de toonaangevende Britse designer de grenzen van materiaalgebruik en productiemethodes op. Het resultaat? De SINNERLIG collectie: 30 producten gemaakt van natuurlijke materialen voor een beter dagelijks leven thuis. Zo is er een hoofdrol weggelegd voor kurk, een duurzaam, warm en geluiddempend materiaal. De SINNERLIG collectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA.

IKEA blijft verrassen met vernieuwende en innovatieve producten. Het woonwarenhuis heeft het aantal democratic designcollecties aanzienlijk verhoogd naar meer dan 10 per jaar. In deze collecties staat het uitproberen van nieuwe dingen centraal waarbij gelet wordt op de juiste combinatie van vorm, functie, kwaliteit, duurzaamheid en een lage prijs. Zo werkt het IKEA designteam samen verschillende ontwerpers en creatieve artiesten, maar ook met leveranciers die werken met nieuwe productiemethodes en materialen.

Over IKEA Group
Onze visie is om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen. We bieden goed ontworpen, functionele en betaalbare woninginrichtingsproducten van hoge kwaliteit aan, die met zorg voor mens en milieu geproduceerd worden. De IKEA Group heeft 315 woonwarenhuizen in 27 landen. Daarnaast zijn er meer dan 40 woonwarenhuizen die door franchisenemers uitgevoerd worden buiten de IKEA Group. De IKEA Group had in FY14 716 miljoen bezoekers in de vestigingen en 1,5 miljard mensen bezochten IKEA.com. Voor meer informatie kijk op ikea.nl.ikea tuin ikea tuinbank ikea tuin ikea tuin ikea tuin ikea tuin ikea ilse crawford ikea tuin ikea tuinbank

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *