Category Posts Navigation

Joseph Joseph introduceert nieuwe badkamerserie

Posted by Danielle Roof

Joseph Joseph introduceert nieuwe badkamerserie

Stijvolle set om badkamer eenvoudig overzichtelijk te ordenen

Een strak geordende badkamer is vaak niet vanzelfsprekend, voor elk product heb je wel een ander bakje en de prullenbak of tandenborstelhouder matchen meestal niet qua kleur en materiaal. Daar brengt Joseph Joseph met hun nieuwe badkamerserie verandering in. Alle belangrijke badkameraccessoires in dezelfde stijl en kleur, van een afvalemmer waarin je zelfs in de badkamer afval kunt scheiden tot een revolutionaire toiletborstel, tandenborstelhouder en zeepdispenser. Samen vormen ze een set van stijlvolle en praktische producten om van de badkamer de netste kamer van het huis te maken!
EasyStoreTM tandenborstelorganiser
De ‘EasyStoreTM’ heeft genoeg ruimte voor zowel tandenborstel als tandpasta en zorgt voor een geordende wastafel. De houder is in twee verschillende maten beschikbaar en natuurlijk zijn beide ook geschikt voor de elektrische poetsers onder ons. De kleine kost € 14,95 en de grote € 22,95.

SplitTM afvalemmer 8 liter
Ook in de badkamer kan afval worden gescheiden. De innovatieve ‘SplitTM’ heeft twee verschillende compartimenten waardoor je gemakkelijk recyclebaar en niet-recyclebaar afval kunt scheiden. De strak vormgegeven afvalemmer is verkrijgbaar voor € 29,95.
FlexTM toiletborstel
Houd je toilet gemakkelijk schoon en hygiënisch met de revolutionaire ‘FlexTM’. De unieke, D-vormige toiletborstel is ontworpen om alle moeilijk te bereiken plekken goed en grondig schoon te maken. De borstelharen zijn ver uit elkaar geplaatst om te voorkomen dat vuil ertussen kan ophopen. De FlexTM toiletborstel is verkrijgbaar vanaf € 29,95. De FlexTM Plus heeft extra ruimte om een flacon toiletreiniger onzichtbaar op te bergen. Deze is verkrijgbaar vanaf € 35,-.
SlimTM Zeepdispenser en zeepblok houder
Door het slanke ontwerp neemt de ‘SlimTM’ minder ruimte in beslag dan een normale zeepdispenser, maar er kan wel net zoveel zeep in. Door een speciaal venstertje kun je zien wanneer het tijd is om de dispenser weer bij te vullen. De onderkant is voorzien van anti-slip materiaal en het pompje heeft een anti-lek systeem, zodat er geen zeepresten aan de opening blijven plakken. De SlimTM zeepdispenser kost € 14,99. Voor liefhebbers van geurige zeepblokken is de SlimTM zeepblok houder verkrijgbaar voor € 11,95.
EasyStoreTM Caddy
Toiletartikelen en verzorgingsproducten orden je eenvoudig en overzichtelijk met deze veelzijdige organiser. De vakjes met verschillende afmetingen zijn ideaal voor alle producten die je dagelijks gebruikt. De organiser heeft een anti-slip bodem en ziet er goed uit in elke badkamer. De EasyStoreTM Caddy kost € 25,-Verkrijgbaarheid
De badkamer serie is zowel online verkrijgbaar als bij de betere speciaalzaken.

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

Facebook Comments