Antalis Interior Design Award

Aanmeldingen de Antalis Interior Design Award

Enige tijd geleden had ik je gewezen op de Antalis Interior Design AwardEen wedstrijd waarbij architecten, interieurontwerpers en drukkers de mogelijkheid tot meer bekendheid krijgen. En ondertussen zijn er al 150 deelnemers.

Er zijn  zes categorieën:

  1. Openbare ruimtes
  2. Kantoren
  3. Restaunts
  4. Woningen
  5. Winkels
  6. Hotels

Per categorie heb ik een persoonlijk voorkeur:

1. Openbare ruimtes

HP was gevraagd om een bijzonder print voor Antalis. Nou het is met recht een bijzonder design. Als je dit middenin een winkelstraat tegenkomt blijf je toch even staan.

antalis interior award

2. Kantoren

Nooit meer een saaie vergadering als vergaderruimtes er uit zouden zien als deze. En op de site van Antalis zie je nog veel meer leuke designs hoe werken op kantoor met een paar mooie prents een stuk leuker kan zijn.

3. Restaurants

Een goede styling is een must in de horeca. Tegenwoordig zien we dat er veel gewerkt wordt met thema’s of met een bepaalde kleur. Op Antalis is er op dit design heel erg veel gestemd. Een beetje mannelijk ontwerp. Strakke meubels. Auto’s als decoratie. Op de grote bank zie ik al een groep vrienden heerlijk bijkletsen onder het genot van een goed glas bier.

4. Woningen

In woningen maken we natuurlijk al heel veel gebruik van prints. We maken gebruik van behang en tegenwoordig kunnen we elk print die we in ons hoofd hebben aflaten drukken op fotobehang. Nu zag ik bij antalis een nieuw fenomeen. Print op de vloer. Je kan dus ook je foto op een vloer laten afdrukken. Ik zie meteen allemaal mogelijkheden. Voor de kinderkamer zou ik dan een autobaan of treinbaan laten afdrukken. Hebben de jongens altijd de weg al klaar liggen.

5. Winkels

Ook in winkels zien we veel gebruik van prints. Vergrote foto’s van schoenen of kleding stukken versieren de wanden. Het laat je duidelijk zien in wat voor soort winkel je staat. En ook in etalage werkt men met het gebruik van print. Ik vind deze etalage met een Frans tintje erg mooi.

6. Hotels

En net als in de meeste restaurants zien we in hotels veel wanden versierd met een print. Zowel als achterwand als plafond.

Wil je meer over de wedstrijd weten/zien bekijk dan de laatste video:

https://www.youtube.com/watch?v=FtPouWLLWr8&t=6s

 

Meer informatie vindt je op http://antalisinteriordesignaward.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *