Warme voeten met een vloerkleed

Vloerkleed

De kou heeft zijn intrek weer gedaan en dat merken we al snel in onze woning. De dikke vesten zijn uit de kast gehaald en de kachels zijn al weer aangezet. Naast deze 2 manieren om voor warmte in je huis te zorgen kan je ook met leuke interieuritems voor een warmer interieur zorgen.

Wat dacht je van een leuk vloerkleed. Zorgt er voor dat je geen koude voetjes hebt en geeft gelijk heel veel sfeer aan je interieur.

Mocht je op zoek zijn naar een leuk vloerkleed kijk dan eens op vloerkleden.info. Zij hebben een grote collectie vloerkleden in diverse maten, designs en stijlen.

Vintage vloerkleed

En van de meeste verkochte stijlen op dit moment bij Vloerkleden.info is de vintage stijl. Kleden met een prachtig patchwork patroon. Deze kleden zijn er in verschillende kleuren. Een van de favoriete in deze vintage collectie is het kleed Fading World. Past goed bij de kleuren van nu, zeker voor al diegene die een grijs bank hebben.

vloerkleed

Maar ook als je juist van meer kleur houdt kan je zeker slagen in de vintage collectie. Rood, oranje, paars het is allemaal mogelijk.

vloerkleed vloerkleed

vloerkleed

Bijzondere vloerkleden

En ook voor degene die echt een statement met hun vloerkleed willen maken zal je zeker slagen bij Vloerkleden.info. Persoonlijk vind ik deze uil echt prachtig. Echt een vloerkleed wat sfeer brengt aan de kamer.

design vloerkleden

Maar ook dit op het oog simpele zwart wit kleed geeft ook gelijk meer karakter aan de grijze meubelen.

design vloerkleden

 

 

Naast warmte geef je met een vloerkleed dus ook gelijk sfeer en karakter aan je interieur.

 

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *