koper vaasje maken

DIY koper vaas

De feestdagen komen er weer aan en iedereen is weer op zoek naar cadeau inspiratie. Ik heb een leuk idee voor je gevonden. Een idee welke je eigenlijk zogemaakt hebt.

Benodigdheden:

  • glas of klein vaasje
  • tape
  • plastic zak
  • spuitbus koperverf

Als je een glas bij de Action of een klein vaasje bij de kringloop koopt heb je een goedkoop zelfmaakidee. De spuitbus is helaas geen goedkope aanschaf. Een kopere bus kost al snel € 15,- tot € 19,-. maar dan heb je wel een bus die snel hecht en snel droogt.

Plak je vaas af met het plastic en maak met de tape een patroon op het glas. Dit kan je naar eigen design doen. Hou je van straks ga dan voor een lijnenspel. Je zou zelf kunnen gaan voor een geometrische vorm zo combineer je 2 interieurtrends van dit moment. Maar je kan ook kiezen voor rondvormen of hartjes op je vaasjes.

Het werken met een spuitbus werkt verslavend. Voordat je het weet heb je naast dit vaasje ook andere items in je huis aan het verven. En nog erger heb je ineens een hele verzameling in allerlei verschillende kleuren in je schuur staan.

En wil je wel een leuk vaasje zoals deze maar is koper niet je kleur kijk dan eens op Buzzfeed voor nog meer inspiratie en voorbeelden.

Meer koper inspiratie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *