foto op hout

Puur hout in je interieur

Jouw favoriete foto op vurenhout of steigerhout, precies passend bij een warm en stijlvol interieur. Of als blikvanger in de kinderkamer. Dat is altijd een origineel cadeau, waar je lange tijd van kunt genieten, zowel binnen als buiten. Een foto op hout is een ideaal cadeau voor de komende feestdagen.

foto op hout

Qphoto.nl uit Maasdam print uw mooiste foto op speciaal geselecteerd FSC-hout in diverse maten en soorten hout zoals vurenhout of steigerhout, tot een grootte van 2,50 x 1,25 meter. Dankzij een geavanceerde printtechniek wordt de foto superscherp op het houten paneel geprint.

foto op hout

Hang de foto op hout aan de muur, in je buitenkeuken of verwerk het hout tot een origineel tafelblad, kastje of speelgoedbox. De mogelijkheden zijn eindeloos en passen altijd in je interieur. Door de speciale afwerking blijf de foto kleurecht.

 

De levertijd voor een print op hout is 4 tot 7 werkdagen, ook spoed leveringen zijn mogelijk! De prijs is vanaf €32,00. Voor meer informatie en/of bestellingen: www.qphoto.nl/printenophout of bel Qphoto.nl: +31 (0)786764080

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *