WoonTrend ‘koper’
Een gouden randje voor je interieur

Eén van de woontrends van nu is koper in het interieur.
Wanneer je aan koper denkt, denk je misschien aan de accessoires van je oma maar
dat is deze trend zeer zeker  niet!
Het koper van nu is verrassend, warm en geeft je interieur een gouden randje.

Je kunt deze trend in verschillende woonstijlen toepassen. Ik wil je graag het effect van koper laten zien in drie verschillende stijlen.
Pastel & Koper
Persoonlijk is dit mijn favoriet, vergrijsde pastellen met een koperen accent.  Alle pastelkleuren worden opgefrist en verwarmd door koper, het maakt dus niet uit welke pastelkleuren je gebruikt.
Met de koperen accessoires van nu leg je accenten in de vorm van een mooie lamp, een kandelaar of een grote letter.
Tip: met een klein budget kun je kiezen voor snelle styling door een goudkleurige kussenhoes en een paar geverfde kandelaars toe te passen.

koper 1

 

Stoer & Koper
Koper heeft van nature een industriële uitstraling, dus perfect te combineren in een stoere sfeer.
Een industrieel rek in de keuken of badkamer is helemaal van nu en wat leuk is, is dat je ze makkelijk zelf kunt maken. Roodkoper is zuiver koper en daardoor makkelijk te buigen, je kunt ze bij de meeste bouwmarkten kopen en op maat laten knippen.
Tip: maak een leidingstelsel na en bevestig het boven je aanrecht achter de kraan. Gebruik het rek als eyecatcher door  er keukenaccessoires aan te hangen, behalve mooi erg handig.
Heb je zichtbare koperen leidingen verf ze dan niet maar gebruik ze!

koper 2

 

Oosters & Koper
In een oosters interieur horen glimmers. Met de koper trend van nu heb je in een handomdraai een moderne etnische look. Door gebruik te maken van aardse kleuren en natuurlijke materialen zoals leer, bamboe en linnen haal je naast de oosterse sfeer ook de natuurlijke sfeer in huis. Zorg wel voor frisse tegenhangers zoals een lichte vloer of een lichte wand anders kun je een te zwaar geheel krijgen.
Tip: oosters maar dan van nu, gebruik eens grote koperen dienbladen als hoofdbord achter je bed.

koper3
Heb je zin gekregen om te shoppen? Neem dan eens een kijkje bij HK-living daar verkopen ze de mooie industriële lamp van de eerste moodboard.
Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren.

Groetjes,
Carmelita Gonesh | www.studioinwoonstile.nl

logo_inwoonstile_72dpi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.