Uit ’t noorden

Uit ’t Noorden

uit ´t Noorden staat voor unieke en functionele Scandinavische design producten. Ontworpen door designers met oog voor detail, vorm en functionaliteit. Verfrissende ontwerpen van mooie, natuurlijke materialen. Een aanwinst voor je huis of om cadeau te geven.

Deze webshop is ontstaan vanuit mijn passie voor Scandinavisch design. Er komt zoveel moois uit deze landen en dat wil ik graag met je delen. Ik ben dan ook continue op zoek naar mooie producten en merken die je nog niet of weinig in Nederland tegenkomt.
De producten zijn veelal gemaakt van pure en eerlijke materialen als textiel, leer, vilt en porselein. Veel producten worden met de hand gemaakt, zowel in Scandinavië zelf als op een verantwoorde manier elders in de wereld.
Producten met dubbele functies! Daar ben ik ben dol op. Bijvoorbeeld een kandelaar die ook tevens als vaas te gebruiken is of een kussen die tegelijktijd ook als knuffel kan dienen en die leuk is voor zowel kinderen als volwassenen.
Als ik het idee of verhaal achter het ontwerp weet, dan deel ik die graag met je. Dit geeft niet alleen een meerwaarde aan het product, maar hiermee hoop ik ook jouw te inspireren.
Merken o.a. Anne Black, FABELAB, Umemi, WhatWeDo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *