Tom en Lilly

Tom en Lilly

Hier vind je dat originele babybedje of het peuterbed waar je al zo lang naar op zoek bent. Maar ook een bijpassende kast voor op de baby- of kinderkamer en aparte commodes. Voor jongens en voor meisjes, van de allerkleinsten tot de al wat groteren.

Opvallend bijzonder en altijd van topkwaliteit!

Veel van onze producten komen van de eigen tekentafel en zijn “Finished in Holland”. Daarnaast werken wij graag samen met andere designers zoals bijvoorbeeld KUKUU en Laurette.

Je kunt kiezen uit diverse houtsoorten, trendy kleuren en volop combineren met de mooiste designstoffen.

Ook vind je bij ons de kleurrijke vloerkleden van Pappelina, strak Zweedse design van een oerdegelijke kwaliteit. Heerlijk is ook het bedtextiel van Bibelotte en Room Seven. Fris, hip, lief, schattig, stoer. Supertip: kijk ook even bij de über hippe sierkussens van deze merken! Tenslotte zijn wij ook dol op de vrolijke knuffels en ‘trophey heads’ van Anne Claire Petit.

Weg met de twaalf in één dozijn en combineren maar. Onze samenwerking met de Kinderkamerstylist komt dan natuurlijk goed van pas.

Wat we met al deze partners gemeen hebben? We willen allemaal alleen maar mooie en bijzondere dingen maken! Kijk in onze webshop en laat je inspireren.

Misschien wil je de spullen een keer in het echt zien. Maak dan een afspraak en kom naar onze outlet. Maar misschien heb je daar helemaal geen tijd voor en combineer dan lekker thuis op de bank, met de iPad op schoot en de stalen die we je graag toezenden.

Met een vleugje romantiek hebben we er echt iets speciaals van gemaakt en we wensen je veel plezier in onze webshop.

Astrid Manshanden en Chiel Metselaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *