Tv wegwerken in het interieur

Onze recente blog over tv wegwerken: http://www.interieurinspiratie.nl/de-tv-wegwerken-anno-2019/

Tv wegwerken

De gemiddelde Nederlander kijkt 3 uur en 15 minuten tv per dag… Dit wordt alleen nog maar langer en de tv’s in huis worden ook nog eens steeds groter. Hoe krijg je dit element mooi geïntegreerd in je woonkamer.

Als je tv aan het kijken bent wil je dat je goed zicht hebt, maar als hij uit staat hoeft hij geen prominente rol te spelen. Een voordelige oplossing is om de achterwand van de tv in een donkere kleur te schilderen die aansluit bij de rest van jou interieur. Hierdoor valt de tv als hij uit staat weg in de achterwand.

donker muur woonkamer

Pas de camouflage techniek toe, maak de tv een onderdeel van je interieur. Net zoals een kameleon die zich aan zijn omgeving aanpast zodat hij voor roofdieren moeilijk te zien is.Als je naast de tv ook nog een openhaard wilt plaatsen waar je gezellig samen bij elkaar kan zitten is het een idee om een centraal punt te creëren waarin beide functies geïntegreerd worden tot één geheel. Maak er een bijzondere wand van met de mogelijkheid om mooie objecten in het zicht te plaatsen en de randapparatuur en lelijke snoeren juist aan het zicht onttrokken.

Deze blog is geschreven door Charlotte Onvlee van www.iredesign.nl

tv en openhaard combineren

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *