Swan Market XXL onze review

Swan Market XXL onze review

Na al veel mensen over Swan Market gehoord te hebben via twitter en facebook zijn wij dit weekend met onze eigen ogen gaan kijken hoe leuk deze markt nu is. En we kunnen je vertellen deze markt is heel LEUK!!

Woonaccessoires, vintage,retro en kunst

De combinatie van deze markt met veel stands vol vintage, woonaccessoires, stationery, retro, kunst, handmade producten, sieraden en kleding gecombineerd met heerlijk stands vol eten en opgevrolijkt door gezellig muziek maken deze markt echt tot een topper.

Naast al deze stands zorgt de grote diversiteit aan artikelen ook voor een erg divers publiek wat weer voor een bijzondere sfeer zorgt. Van Fashionista tot retro-liefhebber, van jonge gezin tot oma we hebben ze allemaal gezien. En ik weet zeker dat ook iedereen op de markt geslaagd is. Er zullen weinige met lege handen naar huis zijn gegaan.

Er waren dan ook zoveel leuke stands. De hippe woonaccesoires van Indie – Ish, de mooie producten voor je huis inrichten van Pluk iets Moois,  de unieke houten producten van Wood Stuff, de bijzondere woon – en kinderkamer collectie van Leuke Hebbies en nog veel meer.

 

Zelf heb ik ook een aantal nieuwe items aan mijn wish list toegevoegd. Zo vind ik de foto tegel van Liries echt fantastisch. Door de laag die zij over de foto heen plaatst komen de kleuren echt tot hun recht.  Ook de LamZac vind ik geniaal. Een zak waar jezelf lucht in doet door hem alleen even op te tillen waarna je hem kan gebruiken als zitzak. De lucht kan je via een systeem ook weer gebruiken om je luchtbed op te blazen. Echt de moeite waard om eens op hun site te kijken om te zien hoe dit geniale idee werkt.

Wil jij deze bijzondere markt ook bezoeken neem dan eens een kijkje op Swan Market.

 

 

2 thoughts on “Swan Market XXL onze review

  1. Hi Danielle, leuk dat jij mijn webwinkel LeukeHebbies vermeldt in jullie blog over de Swanmarket. Ik kan mij nog herinneren dat je zoon bij de muurstickers stond. Grappig.
    Het was zeker een leuke dag.

    1. Leuk dat je ons nog herinnert, het was super druk die dag. Ik hoop ook dat jullie een goede omzet hebben gedraaid en je klantenkring hebben kunnen uitbreiden.

      Groeten Danielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *