Vloerkledenwinkel met een eigen handschrift

Toegankelijk, herkenbaar en betaalbaar maar vooral een vloerkledenwinkel met een eigen handschrift.

Vloerkledenwinkel.nl uit Hilversum is wellicht de grootste online vloerkledenwinkel van Nederland! Onze vloerkledencollectie bevestigt het kenmerkende principe van “ambacht tot abstractie” en dat maakt onze vloerkleden zo succesvol. Ook zie je dat terug in onze collectie design vloerkleden, die speciaal ontworpen zijn door gerenommeerde designers van over de hele wereld.

Onze overzichtelijke webwinkel, levensechte foto’s en heldere beschrijvingen maken het vinden van hét perfecte karpet bij http://vloerkledenwinkel.nl/  gemakkelijk en leuk! Een deel van onze collectie bestaat uit nieuwe ontwerpen van Nederlandse bodem met een eigen handschrift. Dit wordt gekenmerkt door de sfeervolle en functionele eigenschappen.

grijs vloerkleed

Indien u de vloerkleden graag in het echt wil zien en voelen, kunt u altijd langskomen in onze geheel vernieuwde showroom in Hilversum. Hier kunt u meer dan 500 karpetten  bekijken en onze binnenhuisadviseurs om advies vragen. Zij luisteren graag naar uw vragen en wensen én komen zo nodig bij u thuis. Zo weet u zeker dat u het vloerkleed kiest dat bij u past.

Laatste nieuwtjes in collecties 2014.

Op onze site ziet u de nieuwe collecties en een preview van de collectie voor 2014. Ontworpen met een hedendaags betaalbaar design en met de ambitie om vloerkleden naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de designs van topontwerpers Scholten & Baijings, Patricia Urquiola, Brink & Campman ,Nani Marquina , Calvin Klein,Sanderson,Harlequin,Ligne Pure,Linie Design,Perletta  e.v.a

Verantwoordelijk ontworpen en geproduceerde kleden van de hoogste kwaliteit zijn voor ons het uitgangspunt.

logo vloerkledenwinkel

vloerkleed bloem

 

2 thoughts on “Vloerkledenwinkel met een eigen handschrift

  1. Mooie vloerkleden, ik ben nog opzoek naar een design vloerkleed voor in mijn vakantie huis in egmond aan zee. Ik ga direct even op vloerkledenwinkel.nl kijken. Gr Sjors

    1. Ik weet zeker dat je zal slagen, ze hebben echt een hele grote collectie. Laat je ons het resultaat nog zien als je geslaagd bent?

      Groeten Danielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *