Tips om te besparen op je interieur

Tips om te besparen op je interieur

Tijd voor een nieuw interieur, maar weinig geld te besteden? Volg onderstaande tips en je bespaart een hoop cash.

Inspiratie

De eerste tip: speur heel het internet af op zoek naar dat ene meubel wat precies in je huis past. Bekijk interieurblogs, woonbladen en bezoek verschillende meubelzaken om uit te vinden naar welke woonstijl je nou op zoek bent. Als je weet welke stijl je in gedachten hebt zal het aankopen van artikelen een stuk voordeliger uitpakken. Je verkleint namelijk de kans op miskopen als je precies in je hoofd hebt hoe je nieuwe interieur eruit moet komen te zien.

Budget

Bedenk van te voren goed hoeveel je uit wil geven aan meubelen. Maak een plan en zorg dat je het voor afgestelde budget niet overschrijdt. Om je makkelijker aan het budget te houden is het slim om alle aanbiedingen vooraf goed te checken. Scoor bij elke woonboulevard een folder en knip de beste kortingen uit.

Een andere tip is om meubels online te bestellen. Het is vaak goedkoper dan het bestellen van je nieuwe interieur in de winkel. Daar komt bij dat er veel kortingscodes op het web beschikbaar zijn, zo heeft Kortingscode.nl een speciaal overzicht van huis & tuin kortingscodes. Bekijk wel goed de levertijden van de webshops, deze kunnen namelijk erg lang zijn.

Anders indelen

Wat mensen vaak vergeten is dat ze de ruimte in het huis ook anders kunnen gebruiken. Zet bijvoorbeeld de bank eens in een andere hoek, of draai de tafel. Je komt er mogelijk achter dat je niet eens een nieuw interieur nodig hebt.

Creatief

Naast het anders indelen van je meubelen, kun je ook kijken of je ze niet een likje verf of een nieuwe stof kunt geven waardoor ze er weer als nieuw uitzien. Door creatief te zijn kun je veel geld besparen, bezoek bijvoorbeeld ook eens Marktplaats en open de jacht op goedkope, bijna niet gebruikte artikelen.

fotobron: Casapinka

Nog meer tips voor besparen op je interieur:

Recyclen met (wijn)flessen 

Recyclen in je interieur

Keukenwrappen

Budget Metamorfose

Snelle metamorfose met behang

Redesign je interieur.

(ruilartikel Meubelique)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *