Ibiza Style Wonen

Ibiza Style Wonen

In het kader van de zomervakantie zullen we de komende weken het thema landen hanteren in onze maandag morgen top tien. We starten met een trendy bestemming: Ibiza. Dit komt mede omdat we gisteren de film Verliefd op Ibiza hebben gekeken. Erg leuke film en gelijk gebruikt als inspiratie voor deze blog. Hoe kan je je huis inrichten a la Ibiza Style?

Ibiza style wonen

1. Naast dat Hamandoeken erg ideaal zijn om te gebruiken op het strand zijn ze ook leuk als zomers plaid. Als de avonden wat fris zijn kan je je toe dekken met een mooie hamandoek.

2. Alles op Ibiza is relaxt. Het leven daar is niet zoals in Nederland. Men doet alles op een rustig tempo. Boeddha voelt zich daarom prima thuis op het eiland waar men dol is op zen, yoga en rust.

3. Niets hoeft alles mag op Ibiza. De hele dag door zijn er wel lokaties waar je kan feesten. Om dit vol te kunnen houden moet je wel je rust pakken. Deze hangmat geeft je daar de gelegenheid voor. De perfecte slaapplek om in de buitenlucht uit te rusten.

4. Ook ’s avonds gaan we maar door op Ibiza. En als de zon verdwenen is doen wij gewoon deze mooie hanglamp aan. Door zijn geweven structuur geeft deze een mooi lichtweerkaatsing.

5. Wie wil er nu niet in het zonnetje hangen en genieten van al het schoons dat Ibiza te bieden heeft. Hangend in je hangstoel uitkijkend over mooie vergezichten dat heet met recht vakantie.

6. Zelf de behangmerken gaan op Ibiza style. Eijffinger heeft een aantal verschillende soorten Ibiza Style behang opgenomen in haar collectie. Vrolijk bloemen behang maar ook prents welke je doen wanen op Ibiza. Met de verschillende designs kan je je huis inrichten zoals je je vakantie op Ibiza gevierd hebt.

7. Op deze ligstoel voor 2 personenen kan je lekker relaxen naast het zwembad.

8. En naast je ligbed hoort natuurlijk een tafeltje waar ons drankje op staat want we willen natuurlijk niet opstaan als we net zo lekker liggen te zonnen.

9. Om het sfeerhoekje compleet te maken leggen we nog een gezellig vloerkleed neer, speciaal gemaakt voor buiten. Zo kan je bijvoorbeeld lelijke tegels verdoezelen.

10. Dit kussen is zowel in de hangstoel als op het ligbed te gebruiken en creëert extra sfeer in de Ibiza Style.

Met bovenstaande artikelen haal je Ibiza een klein beetje naar je eigen tuin. Het zonnetje zal je er dan vaak zelf bij moeten verzinnen maar aan de kleurrijke materialen en de sfeer kan het verder niet liggen. Volgende week zullen we in onze top tien een ander land in het zonnetje zetten.

Nog meer wooninspiratie gebaseerd op vakanties:

Slapen in een hotelkamersfeer

Zomerse strandsfeer in je woning

Oosters wonen

Doe meer met je vakantiefoto’s

Je vakantiefoto op canvas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *