Bomen over BOMEN

Bomen over BOMEN

Fietsend op een zomeravond, of eigenlijk doordat ik stilstond, word ik aangetrokken door de schoonheid van bomen. Hun vormen, variërend en eigen lijken vloeiend over te lopen in elkaar. Hun kleuren vormen een pallet waar genoeg inspiratie uit te halen is. Versterkt door het zonlicht. Prachtig!

Eenmaal thuis blijf ik er over bomen en vraag me af hoe de natuur in huis te halen. Door groen in huis te halen wordt je huis levendig en ontstaat er ook harmonie.

De harmonie ontstaat door verschillende planten uit dezelfde familie bij elkaar te zetten. Gebruik dezelfde kleur potjes en varieer in structuren van bladvorm en kleuren. Door de potjes bij elkaar te zetten ontstaat een kleine kopie van wat je buiten aantreft.

Naamloos

Durf je meer en ga je voor een oplossing die minder onderhoud vergt? Bekijk dan de site www.kidzstijl.nl  Kidzstijl heeft diverse stickers en behang met o.a. bomen.

coarthappyfamily1wit-1

Kan je hal wel een oppepper gebruiken? Overweeg dan deze leuke boom.

Mijn favoriet is de fotoboomstam als stamboom voor familiefoto’s.

In deze boom is ruimte om foto’s op een leuke manier op te hangen. Hij wordt in het wit geleverd en komt mooi uit op een fris groene achtergrond en op andere natuurtinten. Foto’s in de boom vormen een mooie eenheid door ze allemaal hetzelfde af te drukken. Een afdruk in sepia bijvoorbeeld geeft een harmonieus geheel.

Wil je nog meer ruimte geven aan bomen in je huis?  Doe dan net als Caro en geef een wand in de kinderkamer een rustige en speelse uitstraling met dit prachtige behang.

behang lilliby boom-1

Kom je er zelf niet uit of nog even verder hierover bomen? Ik help je hierbij graag.

HET ID! interieur vormgeving

Hetty Stegeman

M 06 – 2150 6268

www.het-id.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *