Tekst op hout

Tekst op hout

Echt een enorme trend op dit moment zijn de borden met tekst als woonaccessoire. Er is een enorm scala aan tekstborden verkrijgbaar waarmee je je huis kan inrichten. Deze borden kan je aan de wand hangen maar zijn ook erg leuk om op je eettafel tegen de wand te zetten. Als je een tekstbord tegen de muur aanzet kan je deze leuk combineren met andere borden of ingelijste prenten/posters.

Je kan ook plankjes aan je muur bevestigen en hierop de tekstenborden zetten aangevuld met andere woonaccessoires, zoals lijstjes met zwart wit foto’s, kleine houten huisjes of kaarsen.

Kan je in het assortiment geen tekst vinden die bij je past dan kan je ook erg makkelijk zelf een tekstbord maken.

Tekstbord maken

Met een stuk hout, een sticker (of losse letters) en verf maak je je eigen bord. Als je werkt met een complete sticker kan je op 2 manieren werken. Of je haalt de letters er van te voren uit of je laat je letters zitten en trekt de sticker weg. Beetje afhankelijk van hoe je met de kleuren wilt werken.

Kies een kleur die past bij je interieur. Of ga voor lef en maak het bord juist in een kleur die weinig voorkomt in je interieur waardoor je met je tekstbord een echte eyecatcher creeert. Wat dacht je van geel of juist rood. Kleuren die er echt uitknallen.

Cadeau tekstbord

Naast dat een tekstbord een goede aanvulling is voor je eigen interieur is het ook een erg leuk cadeau idee. Wat dacht je van een romantische tekst als huwelijkscadeau? Of een schattig gedichtje als kraamcadeau. En natuurlijk een erg leuk cadeau voor iemand die net een nieuwe woning heeft. Weet je geen leuke tekst kijk dan eens op mijn pinterest bord.

Een goede foto/werkomschrijving van een tekstbord vindt je op Lolly Jane.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *