Stenen letters zelfmaken

Letters in het interieur blijven hot. Je ziet ze overal op terug. Mijn blog over letters in het interieur is ook al heel erg vaak gelezen. We vinden letters nu eenmaal leuk om te gebruiken als woonaccessoire. De DIY van deze week is ook gebaseerd op letters. Deze week:

Stenen letters maken

Eigenlijk is het een erg makkelijk DIY. Bij de Xenos zijn kartonnen letters te koop. Je kiest de letter of letters welke je leuk vindt en deze maak je open. Je vult de letter met beton en laat ze drogen. Als ze droog zijn haal je het karton weg en klaar is je stenen letter.

Het leuke aan dit zelfmaakidee vind ik dat het ook de mogelijkheid biedt om buiten gebruikte te worden. Je kan dus op deze manier de woorden Home, Love of Fun maken en deze ergens in de voortuin neerzetten. Paar mooie planten er om heen en je krijgt een fantastische sfeer. 

Voor binnen zou je de letters nog kunnen verven. Dip ze in wit of iets gewaagder dip ze in neon roze. Ik weet zeker dat je vriendinnen jaloers op je letters zullen zijn en willen weten waar je ze gekocht hebt. Om dit te voorkomen kan je natuurlijk een gezellig vriendinnen bijeenkomst organiseren en de letters met zijn allen maken. Kopje thee erbij en je hebt een gezellig vriendinnen workshop.

De volledige werkomschrijving vindt je op Learningcreatingliving.com

Meer ideeën voor werken met letters:

  • Maak een canvas met tekst. Super leuk om zelf te maken voor aan je eigen muur maar ook zo leuk om cadeau te geven.
  • Heb je iets oudere kinderen (10,11 jaar) dan is dit woordplankje ook erg leuk om met hen samen te maken: https://youtu.be/j_iSgIoHbxE
  • Wie wordt er nu niet vrolijk van een woordslinger. Pas hem aan bij speciale gelegenheden of zet er gewoon een positieve tekst op.
  • Haal nog meer letters bij de Xenos en maak er glitterletters van: https://youtu.be/kVYiXb6-SNg
  • Sierlijke letters, we zouden allemaal willen dat we deze konden schrijven. Met dit zelfmaakidee lukt het iedereen.

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *