SPECIAAL VOOR NACHTBRAKERS

MyLight bedlamp met bewegingssensoren

Of je nu ’s nachts je bed uit moet om naar het toilet te gaan of om een wakker kind te troosten, het blijft altijd behelpen om in het donker je weg te vinden. Je moet allerlei onzichtbare obstakels zien te vermijden of maakt andere huisgenoten wakker door het licht aan te doen. Met de MyLight behoort dit probleem voortaan tot het verleden. Zodra je je voeten naast het bed zet of juist weer de slaapkamer in komt, gaat onder je bed een sfeervol
licht aan. Zo vind je zonder problemen de weg in de slaapkamer. En als de sensor geen beweging meer detecteert, gaat het licht weer automatisch uit. Helemaal ‘nachtbraak-proof’!

De MyLight is een strip met ledlichtjes die je eenvoudig onder je bed bevestigt. Dankzij een bewegingssensor gaat de lamp automatisch aan en uit, zodat hij alleen brandt wanneer je ‘m ook echt nodig hebt. De lichtsterkte is bovendien regelbaar via bijgeleverde dimmer, zodat je zelf kunt bepalen wat het beste past in jouw slaapkamer.

Kinderkamer
De MyLight is ook een ideale verlichting voor in de baby- of kinderkamer. Zo kun je je kind ’s nachts troosten of voeden zonder dat er een felle lamp aan hoeft en jullie allebei meteen klaarwakker zijn. Zodra je de kamer in komt, gaat de MyLight automatisch aan en zorgt dat de kamer sfeervol verlicht wordt.
En nadat je je kindje weer terug in zijn bedje hebt gelegd en de kinderkamer hebt verlaten, gaat de MyLight automatisch weer uit.

MyLight met 1 sensor en dimmer (voor 1 persoonsbed of kinderledikant) verkoopprijs € 43,50
MyLight met 2 sensoren en dimmer (voor 2 persoonsbed), verkoopprijs € 64,9

Meer informatie: www.bedaffair.nl

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *