Natuurlijke slaapkamer van Cynthia

Hoe ben je aan het thema van je woon/slaap/kinder/babykamer gekomen?

Een hele tijd voordat wij gingen samenwonen, kwam ik een foto tegen op Instagram van een hoofdbord. Dit was een DIY-project waar ze houtstrips op de muur hadden geplakt. Ik vond deze stijl meteen heel mooi en stuurde de foto door naar mijn vriend. Gelukkig vond hij het ook meteen mooi!

Hoe ben je aan je inspiratie gekomen?

Het hoofdbord-idee kwam via Instagram. Uiteindelijk hebben we er wel een eigen twist aan gegeven door steenstrips te gebruiken. Dit vonden wij zelf rustiger. Verder hebben we regelmatig op Instagram/pinterest rond gekeken, maar ook gewoon in winkels en webshops. De idee zat al heel erg in ons hoofd waardoor we alleen nog de winkels/webshops moesten vinden die het verkochten. Dit was soms heel moeilijk! 

Welke kleuren / welk behang heb je gebruikt?

De slaapkamer muren zijn wit geverfd. Ook de steenstrips zijn wit! Hierdoor kwamen er veel vragen van familie; “wit op wit, weet je dat zeker?”. Voor decoratie hebben wij vooral grijs en hout/rotan, waardoor de slaapkamer een hele rustige sfeer krijgt.

Is er een bijzonder item, zoals een erfstuk, in je slaapkamer?

Nee geen erfstuk. Wel herinneringen aan bepaalde momenten zoals een veer uit Rhodos (onze tweede vakantie), confetti van het concert van Adele etc.

Zijn je meubels nieuw of 2e hands?

We hebben alleen het bed en een ladekast van ons ouderlijk huis mee verhuist. Verder hebben we alles nieuw gekocht.

Natuurlijk vinden we het leuk als je een ander inspireert. Waar heb je de spullen voor je kamer gevonden?

Wij zijn voor de slaapkamer onder andere geslaagd bij: Westwing (bedsprei, lamp, kleed), Hornbach (steenstrips), Jysk (fotoplanken), Desenio (posters), Ikea (ladekasten en fotolijsten), Pronto wonen (vaas), en andere decoratie komt van oa Xenos, Casa, Loods5, Kwantum, Søstrene Grene, H&Mhome.

En als laatste, heb je nog een leuke tip voor alle andere die bezig zijn met hun interieur? Bijvoorbeeld je favoriete woonwinkel. Of tips waar jij altijd rekening mee houdt als je een kamer inricht. 

Bepaal vooraf de stijl die je mooi vind, maar laat je hier niet in beperken. Stijlen kunnen best gecombineerd worden, zo wordt het jouw/jullie eigen stijl. Doe inspiratie op via Pinterest of Instagram, hier is zoveel te vinden!

Groetjes,Cynthia Swinkels
Kijk ook eens op haar leuke instagram account: www.instagram.com/huisje62/

Slaapkamer met natuurlijke kleuren
Slaapkamer met natuurlijke kleuren
Slaapkamer met natuurlijke kleuren
Slaapkamer met natuurlijke kleuren
Slaapkamer met natuurlijke kleuren

Wil je ook meedoen aan onze binnenkijkers wedstrijd? Klik hier!!!

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *