Slaapkamerinspiratie, zonnige gele slaapkamer

Vorige week hadden we nog tropische nachten en wisten we ’s nachts niet waar we het zoeken moesten. Nu is de temperatuur gedaald en het ziet er naar uit dat de komende 2 weken nog zo blijft. Gek om te zeggen maar we missen de zon. De zomervakantie komt eraan of is voor sommige al begonnen. We willen zon!!

En als we die niet krijgen moeten we hem maar in huis toevoegen, wat dacht je het inrichten van een gele slaapkamer?

Gele dekbedovertrek, amber. Een overtrek in een oker gele kleur. Het stenenpatroon op de overtrek zorgt voor een speels effect. De overtrek is ook erg goed te gebruiken in een slaapkamer met grijstinten.

Hangstoel HK Living, wie wil er nu niet lekker even ontspannen in deze heerlijke stoel. Een stoel waar je helemaal in wilt kruipen. En met deze temperaturen hoort daar ook een warme plaid bij. Of de zomer nu komt of niet, jij vermaakt je wel in je hangstoel.

Behang paardenbloem, een fotobehang met de print van een paardebloem. Deze bloem laat mij teruggaan in de tijd. De tijd dat ik met mijn ouders elk jaar ging kamperen in Callantsoog en naast de camping waren weilanden vol met paardebloemen. Toen geloofde ik er nog in dat je elke keer een wens mocht doen en dat deze uitkwam als je de bloem in een keer weg kon blazen. De wensen kwamen nooit uit maar hebben wel mooie herinneringen gegeven. En dit leuke behang kan je gebruiken voor het inrichten van je zonnige slaapkamer. Hij biedt een prima achtergrond voor de gele overtrek.

Hanglamp Molara, deze hanglamp met drie manden geeft de kamer nog meer een speels effect. De lamp geeft je het gevoel alsof je je in een strandtent begeeft. Als je alles combineert kan je je slaapkamer inrichten met een zomers tintje. Of de zon gaat schijnen of niet, jij bent/hebt het zonnetje in huis.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *