Slaapkamerinspiratie, Hollandse slaapkamer

Er is niets leuker dan slapen in een Hollands landschap. Althans dat vind ik. Ik zou graag een slaapkamer inrichten met dit thema. Ik ben namelijk dol op de kleur blauw en deze past heel erg goed bij een Hollands landschap. Vaak zie je dat ze dit thema in hotel gebruiken, kunnen de toeristen onder koeien of molens slapen maar je kan hem ook erg goed toepassen in je eigen interieur.

Fotobehang koe, deze schat blijft je aankijken. Zij laat je duidelijk voelen dat ze het wel naar haar zin heeft in jouw slaapkamer. Door de mist op de achtergrond waan je je in een prachtige ochtend landschap. Zo wordt je elke ochtend wakker in je eigen boerenlandschap.

Malagoon berber dark blue geeft je extra warmte op de dagen dat het nodig is. Nederland is nu eenmaal een land met warme en koude dagen. Een plaid is dan ook altijd welkom.

Indigo knit blue, deze overtrek geeft dat beetje extra aan je Hollandse kamer. Door zijn verschillende breipatronen voelt het alsof je slaapt onder een door oma gebreide deken. Hoe huiselijk wil je het hebben.

Woood dennis nachtkastje, een slaapkamer kan niet zonder nachtkastje. Dit kastje is erg neutraal van kleur en waardoor hij niet opvalt maar wel dat extra conform toevoegt aan je slaapkamer.

Bij een Hollandse slaapkamer hoort natuurlijk een mooie blauwe dekbedovertrek. Lees onze blog top 10 blauwe dekbedovertrekken.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *