woonexpress bloemen

Nieuwe collectie van Woonexpress blaast lentebries door huis

Vrolijke kleuren en stoere stijlen geven ieder interieur een frisse look

Als de ramen open mogen en de verwarming uit kan, is het tijd om je interieur een frisse voorjaars metamorfose te geven. Bij Woonexpress vind je leuke woonspullen volgens de laatste trends, een bron van inspiratie voor een zonnige inrichting. Denk bijvoorbeeld aan de vrolijke flamingo trend, die je huis in tropische sferen brengt. Of de hammam stijl met veel rotan en sisal. Liefhebbers van minimalistisch gaan voor de stijlvolle zwart wit stijl. En wat te denken van accessoires in poederige pasteltinten? Als je daar niet van in een voorjaarstemming komt!

Marmer & mozaïek
Wie het nieuwste Woonexpress Magazine doorbladert, maakt het zichzelf niet makkelijk. Want kies maar eens uit al die woontrends die stuk voor stuk je huis een heel andere, stijlvolle look geven. De hammam trend bijvoorbeeld, die met koele blauwe tinten, sisal, een vleugje koper en vrolijke mozaïekjes je huis omtovert in een oosters paradijs. Of art deco, dat door middel van hoekige vormen, marmer en rijke stoffen een jaren twintig sfeertje aan je inrichting geeft.

Tafeltjes en krukjes
Wel behoefte aan iets nieuws maar niet per se een heel nieuw interieur? Met bijzettafeltjes, poefjes en krukjes geef je je zithoek een heel nieuwe look. Zet één of meerdere tafeltjes bij je bankstel voor een ruim en levendig effect. Voor een vleugje stoer combineer je tafeltjes en krukjes in wit, hout en stoer zwart. Een poefje in een mooie stof of met een bijzondere structuur is een eenvoudige manier om je interieur op te frissen en biedt ook nog eens een extra zitplek. Ook een makkelijke manier om je interieur op eenvoudige wijze een nieuwe look te geven zijn accessoires in metallic of pastel. Een groepje pastelkleurige vaasjes als stilleven geeft een tafel een heel nieuwe uitstraling. Her en der wat metallic accessoires als kussens, kaarsenhouders en lampen geven je huis instant glamour.

Tropische sferen
Papegaaien, flamingos, ananassen en fruittinten: ze zorgen voor instant exotische sferen in je huis. Warme oranjes en fel roze matchen perfect met koel mint. Deze trend doet het niet alleen binnen heel goed, ook je balkon of tuin worden met de flamingo trend in tropische sferen gehuld.

woonexpress tropisch

woonexpress blauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *