Haal de lente in huis!

Heb jij de afgelopen dagen ook zo genoten van het mooie weer? Nou, ik wel en het begint gelijk te kriebelen om voorjaarsbloeiers in huis te halen. Ik wil je 10 leuke ideetjes laten zien hoe je de lente eenvoudig naar binnen kunt halen.

tulpen

Bron: www.binneninhuis.nl

Tulpen halen heel veel mensen in huis. Dan worden ze op een vaas gezet en klaar. Maar het kan ook anders, zoals je ziet. Als je de tulpen hebt gekocht, laat ze dan een nacht liggen. Dus niet in het water zetten. Op deze manier worden de stelen slap, en kun je ze eenvoudig buigen om in de vaas te leggen. Neem hiervoor een ronde vaas en groepeer de tulpen erin, zoals jij het mooi vindt. Vul de vaas met water, zodat de uiteinden van de stelen in het water liggen. Net als anders moet je af en toe het water bij vullen.

bloemen vazen

Bron: http://indecora.com/1679/spring-flowers

Zet verschillende flesjes van dezelfde kleur bij elkaar en vul elk flesje met voorjaarsbloeiers. Combineer verschillende kleuren en soorten met elkaar. Een echte blikvanger voor op je tafel vind je niet?

eitjes

Bron: www.be-house.blogspot.com

Voorjaarsbollen in lege eierdoppen, dat voelt als voorjaar. Ook leuk voor de paasdagen.

vaas

Bron: www.welke.nl

Bloembollen in een hoge vaas. Vul de vaas eerst met doorzichtig folie en zet daar de bollen in. Zeker leuk voor op de eettafel.

paasboom

Bron: www.zelfmaakideetjes.nl

Je eigen minituin in huis. Zoek een mooie tak, zet het stevig vast en plaats er bloembolletjes in. Voeg wat eieren toe voor het voorjaarsgevoel en je minituin is klaar.

roze bloesem

Bron: www.woonschrift.nl

Bij het voorjaar horen natuurlijk ook de bloesemtakken. Combineer het met de zachte pasteltinten en je hebt het frisse lentegevoel in huis.

tulpen tafel

Bron: www.welke.nl

Wat vind jij van deze combinatie, bloesemtakken met tulpen?

bloembollen

Bron: www.thewildrose.se

Leuk om de bollen op te hangen. Bind mos om de bol en zet dit vast met lint. Klaar om op te hangen.

hyacinth bol

Bron: www.sjamerendejul.blogspot.com

Kijk eens in de keuken en je vind vast iets origineels om je bollen in te zetten.

bloemen etagere

Bron: www.welke.nl

Leuk voor op de paastafel!

Heb jij een favoriet? Ik vind eigenlijk alle ideetjes leuk. Hoe haal jij de lente in huis? Ik ben daar wel nieuwsgierig naar. Wil je mij het vertellen door een reactie achter te laten? Leuk!

Ik wens je fijne paasdagen en tot volgende maand!

Groetjes, Gea Eising

Ik ben te vinden op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *