Nieuwe collectie bij Bibelotte: Cross

Kinderkamermerk Bibelotte presenteert een nieuwe, frisse collectie: Cross. Met deze lijn wordt de koers van Bibelotte meteen zichtbaar: niet alleen maar stijlvolle decoratie, maar op verzoek levert Bibelotte ook een compleet kinderkameradvies in de vorm van een styleguide.

Kinderkamercollectie
De collectie Cross van Bibelotte bestaat uit tal van artikelen om de baby- en kinderkamer mee te verrijken, denk aan: beddengoed, behang, kussens en muurstickers. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit poplin katoen en voorzien van de exclusieve Bibelotte-print in zachte kleuren. De producten zijn zowel leuk voor jongens als meisjes en kunnen onderling goed gecombineerd worden.

Styleguide
Bibelotte is meer dan alleen een kinderkamermerk: ouders kunnen er ook terecht voor advies. Op basis van een aantal foto’s van de in te richten ruimte, wordt een persoonlijke styleguide gemaakt. Deze bestaat uit verschillende kinderaccessoires en bijpassende kleursuggesties. Hier kan men vervolgens zelf mee aan de slag. Ideaal voor ouders die inspiratie zoeken of het lastig vinden om de juiste sfeer in een kinderkamer te brengen.

Bibelotte
Fris, puur, lief en een tikkeltje eigenwijs. Dat is wat Bibelotte kenmerkt. Het merk is in 2006 opgericht door Jacoline van de Meent en staat voor de complete inrichting van de kinderkamer. De producten, van beddengoed tot lampenkappen en van schilderijen tot poppendekentjes, zijn te vinden in de webwinkel www.bibelottestore.nl en op kleine schaal bij dealers. Het merk heeft al verschillende lijnen uitgebracht, met elk een eigen kleurgebruik en thema, die onderling zeer goed te mixen en matchen zijn.

Kijk voor meer informatie op www.bibelotte.nl.

Bibelotte2014Forest04 BibelotteBedding-Cross-greenHR BibelotteBedding-dollblanket-Flowercoral BibelotteBedding-Travel-01 BibelotteBedding-WallpowerLittleBow-01

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *