Lelijke kabels wegwerken

Lelijke kabels wegwerken

In de meeste huishoudens zijn smartphone, tablet en computer niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Allemaal handige hedendaagse hulpjes en uiteraard moeten al deze apparaten worden opgeladen of met een kabel verbonden worden. Maar waar lag nou die lader en hoe krijg je die lelijke kabels netjes weggewerkt?

Het merk Bluelounge is erin geslaagd om voor al deze problemen praktische maar ook visueel aantrekkelijke oplossingen te maken. De producten zijn niet storend in je interieur maar zijn juist een mooie toevoeging.

Zo zijn er voor de slordige stekkerdozen en stroomkabels de CableBox en CableBin verkrijgbaar. Hierin kan je lelijke stekkerdozen (on)opvallend en netjes wegwerken. De CableBox en CableBin zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in verschillende klassieke en hippe kleuren zodat er altijd wel één in jouw interieur past.

Kabels wegwerken

 

Voor de losse kabels op je bureau is de CableDrop verkrijgbaar. Met de Bluelounge CableDrop kan je je kabels netjes ordenen zodat deze niet meer in de knoop raken. Ook de CableDrop is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

cabledrop

 

Om al je apparaten netjes bij elkaar te houden tijdens het opladen en te voorkomen dat er overal lelijke laders rondslingeren is er de Bluelounge Sanctuary 4. Dit is een modern vormgegeven universeel laadstation waarmee je tablets en smartphones van verschillende merken gemakkelijk en georganiseerd op kunt laden!

ipad en iphone opladen

 

Alle mooie en praktische oplossingen van Bluelounge vind je hier:

http://www.ipodhoes.nl/merken/bluelounge.html

Bluelounge op iPodhoes.nl

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *