eiken tafel

Landelijke & industrieel wonen

Landelijke & industrieel wonen

RXL Home heeft een bijzondere uitbreiding ondergaan; sinds kort zijn er maar liefst 4 nieuwe websites gelanceerd op het gebied van modern landelijk & industrieel wonen! We zullen hier vast een tipje van de sluier oplichten…

Meubels Online bij RXL Home

Zoals wellicht bekend zijn de handmatig gefabriceerde meubels van RXL Home best uniek te noemen op Nederlandse bodem. Het is nu eenmaal zo dat grootschalige meubelmakers niet direct voor het oprapen liggen in Nederland. De meubels worden op ambachtelijke wijze grotendeels in Nederland gemaakt. Veelal wordt er massief naturel hout gebruikt, en dat is tegenwoordig best bijzonder te noemen.
RXL Home heeft haar bijzondere collectie uitgebreid. Elke productgroep heeft zijn eigen website gekregen en daar vertellen we graag meer over!

Eikentafels Online

Op Eikentafelsonline.nl kun je direct de collectie industrieel & landelijk getinte meubels online doorlopen. Deze collectie kenmerkt zich door de relatief moderne uitvoeringen en de speelse combinatie van verschillende materialen, welke samenkomen binnen één product. De collectie eikentafels bestaat vooral uit robuust hout, wat zoveel mogelijk onbewerkt is gebleven; dit verhoogt de typerende kenmerken van eikenhout in zijn meest natuurlijke vorm.

Landelijke Meubels Online

Binnen de webwinkel Landelijkemeubelsonline.nl kan de liefhebber van landelijke meubels z’n hart ophalen. Hier tref je een compleet aanbod van robuust houten meubels online, voor het gehele interieur. Stoere meubelen die tegen een stootje kunnen en een aanwinst voor het interieur van nu.
 
 landelijke meubels

Kloostertafels Online

Het kan niemand ontgaan zijn: Kloostertafels zijn zwaar in opkomst en behoren tot dé voorspelde woontrend van 2014. Meedoen & je interieur eigentijds inrichten? Dan kun je niet om de kloostertafel heen! RXL Home heeft alvast een mooie webwinkel voor je ingericht, waar je te kust en te keur hebt uit de meest hippe en robuuste Kloostertafels. Je vindt deze op Kloostertafelsonline.nl.
Een Kloostertafel heeft ruimte nodig. Deze doorgaans forse tafel, met zijn stevige houten tafelblad en onderstel komt binnen het moderne interieur perfect tot zijn recht. Bezoek snel de website voor het bijzondere aanbod!
kloostertafel

Boomstamtafels Online

Naast de Kloostertafel is de Boomstamtafel ook een genomineerde voor dé woontrend van 2014! Een boomstamtafel kenmerkt zich door zijn vernieuwend design. Het tafelblad oogt onafgewerkt, maar is wel degelijk afgewerkt. Dit sublieme staaltje design, waarbij het onderstel vaak bestaat uit donker metaal, vraagt om een industriële woonomgeving, of een landelijke setting. Met de boomstamtafel haal je uniek design in huis. Natuurlijk kon de boomstamtafel niet achterwege blijven bij de trendwatchers van RXL Home en is er een unieke webwinkel gecreëerd voor een uniek product.
boomstamtafel
RXL Home biedt je meubels online welke langdurig hun elan behouden en tijdloos opgaan in elk interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *