Led verlichting in het Interieur

Led verlichting in het Interieur

Tegenwoordig zie je het steeds meer, led verlichting. Dit komt mede door zijn duurzaamheid maar vinden we het ook passen in ons interieur?

Led verlichting gaat langer mee waardoor je investeert in een duurzame oplossing.

Helaas denken de meeste mensen bij led verlichting nog aan lelijke felle lampen. Persoonlijk denk ik al snel bij led verlichting aan de kleine felle lichtjes die in koplampen verwerkt zijn zoals bij het merk Audi. Wel mooi maar niet om te gebruiken in je interieur.

Maar de techniek van de afgelopen jaren heeft niet stil gestaan en tegenwoordig zijn er prachtige (moderne) lampen met led verlichting welk je prima kan gebruiken voor het inrichten van je huis.

Zo is mijn favoriete lamp, living colors van Philips, welke in kleur veranderd o.a. gemaakt met ledverlichting en er is zelfs een versie voor de kinderkamer.

Ledlampen

Heb je echter geen modern interieur maar een landelijk interieur, of heb je al mooie armaturen dan is het ook mogelijk om i.p.v. spaarlampen ledlampen te gebruiken. Philips biedt een groot aanbod aan verschillende ledlampen met gemiddeld wel 20.000 tot 25.000 branduren. De aanschaf is dan wel niet goedkoop maar het is zijn investering zeker waard.

Kerstverlichting:

En wat dacht je van led verlichting tijdens de kerstdagen. Op ledverlichting-online.nl vindt je een groot assortiment leuke kerstverlichting.  Zoals het lichtsnoer vol met sterren zowel in mat als in helder verkrijgbaar.

kerstverlichting

 

Of het lichtsnoer vol kleine balletjes .Tijdens de kerst te gebruiken in een kerststukje maar na de kerst ook erg leuk om gewoon neer te zetten als sfeerverlichting.  Erg leuk om deze op te hangen aan een plank een de muur of te combineren met zwart/wit woonaccessores op het dressoir.

3176-103_konstsmide_2

Ben je nog op zoek naar leuke kerstverlichting voor in je kerstboom of voor buiten dan is het de moeite waard om even op de site te kijken.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Ledverlichting-online.nl

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *